2777
2789
عنوان

یعنی واقعا؟!

104 بازدید | 11 پست

شاید ۸ ماهه که قرار بود همین چند روز پیش بریم مشهد ولی نشد بریم، من ۷ ۸ سال پیش رفتم اونموقع هم بچه بودم...

خدا میدونه ک چقد دلم هروز اونجاس و چقد با دیدن فیلمای حرم اشکم در میاد، هر هفته چن بار استوریام امام رضاس

باورم نمیشه من که انقد دوسش داشتم منو نطلبید💔

الان بابام گفت ما مشهد نمیریم الکی ذوق نکن...منم گریه کردم اومدم اینجا🥺😭

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     

شاید  یه فاصله  باشه  بین  تو  و  شهر مشهد 

ولی 

بین  دل  تو  تا حرم  هیچ فاصله  ای نیست 

دلتو  رفته  مشهد  زیارتت  قبول 

السلام  علیک  یا علی بن موسی الرضا 

منم یه دلتنگم  رفیق 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم انشالله اقا میطلبه

خیلی وقته نطلبیده

پارسال تابستون من هروز گریه میکردم

امسال واقعا نیاز داشتم دیگه برم دلم به همین توی دنیا خوش بود

یکماهه که نزدیک سفرمون شده بود من هروز کلی کار میکردم از اهنگ زدن رو فلش و ایده عکاسی و...

دلم میخواد همین الان بمیرم با همه قهرم 

به امام رضا گفته بودم نطلبید اینبارم دیگه نمیخوام بطلبه دیگه هم نمیخوام بسه دیگه من ۴ ساله منتظرم...

تهش پام خورد به لیوان نیمه پرش ریخت به من درخواست ندید حوصله ندارم میزنم جرواجرتون میکنما     
خیلی وقته نطلبیده پارسال تابستون من هروز گریه میکردم امسال واقعا نیاز داشتم دیگه برم دلم به همین ت ...

حتما مصلحتی هست عزیزم، آقا چرا باید شمایی که این همه منتظریو بی دلیل نطلبه

دلتو صاف کن با اقا و باهاش درد و دل کن انشالله عازم میشی

شاید  یه فاصله  باشه  بین  تو  و  شهر مشهد  ولی  بین   ...

من مردم از بس گریه کردم واقعا از امام رضا ناراحت شدم همه چی اوکی بود ولی اون نطلبید

حتما مصلحتی هست عزیزم، آقا چرا باید شمایی که این همه منتظریو بی دلیل نطلبه دلتو صاف کن با اقا و باه ...

دیگه دلم نمیخواد برم دیگه نمیخواد...

[QUOTE=244446600]من مردم از بس گریه کردم واقعا از امام رضا ناراحت شدم همه چی اوکی بود ولی اون نطلبید[/QUOT

اینطوری نگو  عزیز  دلم 

شاید باورت  نشه منم  ۵سالِ منتظرم  برم  دیدنش 🥺😍

مطمئنم  میری به  زودی زود

انتظاری  که  به  شوق  دیدن  امام  رضا باشه  قشنگه ⁦❤️⁩ 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
[QUOTE=244446600]من مردم از بس گریه کردم واقعا از امام رضا ناراحت شدم همه چی اوکی بود ولی اون نطلبید ...

اگ تا چن ماه پیش بود قشنگ بود

اگه بگم انتظار برای تابستون و رفتن حرم منو نگه داشته دروغ نگفتم.

ولی نطلبید الان حس میکنم دارم میمیرم خیلی ناراحتم

اگ تا چن ماه پیش بود قشنگ بود اگه بگم انتظار برای تابستون و رفتن حرم منو نگه داشته دروغ نگفتم. ولی ...

هنوزم  قشنگه  انتظارش برات  مطمئنم 

تویی  که  اینقدر  عاشق رفتنی  ⁦❤️⁩مطمئنم می تونی با  صبرت  این  دوری  رو  تحمل  کنی  تا روزی  که  سند  رفتنت  به  مشهد امضا  بشه به  دست  امام رضا 

از  خدا می خوام  که مثل یه  معجزه  رفتنت  رو جور  کنه 

رفتی منم دعام کن ⁦❣️⁩

هنوزم  قشنگه  انتظارش برات  مطمئنم  تویی  که  اینقدر  عاشق رفتنی ...

اگر برم از دعام بی نصیب نمیمونید بهتون قول میدم.

انشالله جفتمونو باهم بطلبه...

اگر برم از دعام بی نصیب نمیمونید بهتون قول میدم. انشالله جفتمونو باهم بطلبه...

میریم حتما😍⁦❣️⁩