2777
2789

سلام شبتون بخیر 

الان که تابستون اخراشه شاید خیلیا فکر کنن از رقیباشون خیلی عقبن و اونا بلدن و چند ساله میخونن یا حداقل تابستون خوندن وچون تابستون رو از دست دادن بیشتر ممکنه به سراغشون بیاد این فکر ولی تو تا شب قبل کنکور وقت داری که حتی شده یه قدم کوچیک برداری و بدون تلاش به مبارزه نری پس سعی کن بیخیال گذشته شی و بپذیری کوتاهیاتو و برای آینده بجنگی که مثل گذشته حسرت زمان از دست رفته رو نخوری و به دیسیپلین خوب بساز زود بیدار شو غذای خوب بخور

دوم این که سعی کن از سردرگمی در بیاری اگر خودت نمیتونی خودت رو در بیاری یه مشاور کار بلد و دلسوز بگیر که تو این مسیر همرات باشه و راهنماییت کنه 

از منابع درست استفاده کن 

تست زیاد بزن 

آزمون و تحلیلش خیلی مهمه 

امیدوارم به دردتون بخوره سوالی بود جواب میدم 

چند سال پشت کنکور بودی؟ رتبه ات؟

+از شیطان پرسیدن در طول هفته چیکار میکنی؟ _گفتش دو روز آمریکا درس میدم.. بعد یه روزم انگلیس درس میدم.. یه چهار روزم میام ایران واسه ادامه تحصیل 😂✋🏻

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خودتون پشت کنکوری بودید؟من سال صفر بودم الان سال دوممه میترسم واقعا شروع کنم

آره عزیز من دو سال پشت کنکور بودم 

کافیه شروع کنی بعد کم کم پیشرفت می‌کنی و امیدوار میشی میتونی یه مشاور بگیری تو این مسیر کمکت کنه 

عزیزم میشه اسم دبیراتو بگی؟ و اینکه مشاورت از موسسه خاصی بود؟

نه عزیزم مشاورم شخصی بود من اون سال اولی که پشت بودم از همه موسسه های مطرح تقریبا مشاوره گرفتم چند ماهی حضوری ام یکی دو تا گرفتم ولی من باهاشون سازگار نبودم خیلی خشک بودن دیگه یکی از فامیلامون که بچه خودش باهاش مشاوره داشت یه مشاور شخصی معرفی کرد که واقعا مهربون بود و کمکم کرد دبیرامم مشاورم با توجه به سطحم برام دوره می‌فرستاد