2777
2789
عنوان

از زبون یه رتبه برتر پشت کنکوری به بچه های کنکوری

| مشاهده متن کامل بحث + 1006 بازدید | 38 پست

عزیزم من دو سال کنکور دادم و هیچی نخوندم هرسال

یعنی کاملا نخونده رفتم سر جلسه کلا بدون مطالعه 

اما امسال تصمیم گرفتم جدی بخونم بنظر شما از الان

یعنی آبان ماه ... شروع کنم میتونم پزشکی بیارم ؟!

میترسم زمانم کم باشه و هدف من غیرممکن باشه برای این تایم کم چون میبینم خیلیا رو که چندین سال تلاش کردن و بعد پزشکی قبول شدن حالا من خیلی استرس تایم کمم رو دارم و واقعا دلم میخواد فقط پزشکی بخونم به پیرا ها علاقه ای ندارم ؛

بنظر شما از الان بخونم میتونم به سطحی برسم تا کنکور که بتونم پزشکی بیارم ؟ تعهدی و آزاد هم باشه مشکلی ندارم 

عزیزم من دو سال کنکور دادم و هیچی نخوندم هرسالیعنی کاملا نخونده رفتم سر جلسه کلا بدون مطالعه اما امس ...

نگران نباش اگه با جون و دل بخونی میتونی منم همین تایما بود که شروع کردم 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

واقعا میگین ؟ امیدوارم همینطور بشه که میگیننن 😭🤍🙏🏼

جسارتا میتونم آیدی تلگرامتون رو داشته باشم ؟

واقعا میگین ؟ امیدوارم همینطور بشه که میگیننن 😭🤍🙏🏼جسارتا میتونم آیدی تلگرامتون رو داشته باشم ؟

حتی یه رفیق داشتم دیرتر از من شروع کرد و شد اصلا غیر ممکن نیست فقط صدتو بزار 

سلام  وقتتون بخیر

میشه آیدی مشاورتون رو به من هم بدید؟

من اهمال کارم، راهکاری برام دارید؟

و اینکه من ۲۵ سالمه، قبلا کنکور دادم و در حال حاضر دبیرم، سرکار میرم و متاهلم هستم، از وسطهای مرداد شروع کردم به خوندن و حدودا روزی ۵ ساعت میخوندم، ولی از اول مهر کوتاهی کردم و دیگه نخوندم😕الان کلافه ام، از خودم خسته ام

جنگ نبود، ابزار سنجش حلال زادگی بود 🇮🇷

سلام وقتتون بخیرمیشه آیدی مشاورتون رو به من هم بدید؟من اهمال کارم، راهکاری برام دارید؟و اینکه من ۲۵ ...

سلام برای آیدی بهم درخواست بدین و برای اهمال کاری اگه برنامه داشته باشین و مجبور باشین آخر شب گزارشکار بدین شاید درست شه چون کنم تایمی که خودم می‌خوندم کم بود ولی بعد که برنامه داشتم و باید انجام میدادم تا انجام نمیدادم نمی‌خوابیدم و همین باعث شد ساعت مطالعه زیادی داشته باشم