2777
2789

امروز رفتیم بیرون همسایه پسر رو ساله ام و دیده پرید بوس کرد، این کار درستی نیست، باید اجازه بگیریم احترام بزاریم، خیلی کفری شدم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من نه تنها بچه کسی بوس نمیکنم حتی توجه هم نمیکنم جز اینه میگن حسوده وفلان به جهنم یه عده هم بچشون رو بوس میکنی وتحویل میگیری میگنن چشم زد احازه نگرفت اینجور بود اونجور بود ادمومیمونه چکارکنه

ای دریغ از عمر رفته سوز و سودای گذشته

منم کلا بچه هیچ‌کسیو بوس نمیکنم بغل ک اصلا فقط خواهرزاده خودم اونم میگم میای یه بوس بدی یوقتا میاد یوقتا نمیاد 🤣🤣🤣🤣

وقتی پیام دادی و جوابتوندادم بدون ترجیح دادم بامغززنگ زده ات  بحث نکنم چون فهمیدم با خوک نمیشه کشتی گرفت پس پیام ات بی جواب موند بدون از چیه ...
من بوس که سهله دست هم به بچه های مردم نمیزنم همینجوری از دور یه ماشالله میگم میرم پی کارم اول بخاطر ...

یاید اینجوری بود، نمی‌دونم چرا مردم اینقدر بی فکر هستن، اون روز هم تو خیابون یه دختری یهو جیغ جیغ کنان اومد محکم لپ بچم و کشید من هنگ کردم

من نه تنها بچه کسی بوس نمیکنم حتی توجه هم نمیکنم جز اینه میگن حسوده وفلان به جهنم یه عده هم بچشون رو ...

موافقم یک عده ضربه خورده از این قضایا😅

میشه واسه مادرم که فوت شدن صلوات بفرستید یا فاتحه بخونید🙏

منم خوشم نمیاد بچمو بوس کنن غریبه ها 

خودمم اصلا بچه مردم رو بوس نمیکنم چون از بچه خوشم نمیاد فوقش یه نازی بگم 🤐🤐

کائنات ازت ممنونم که نگاهت و حواست به من هست💙خدایا شکرت💚الهی به امید خودت❤

من که اصلااااا هییییچ بچه ای برام شیرین نیست نه بوس میکنم نه توجه میکنم نه چیزی 

اصلا از بچه خوشم نمیاد

کسی که منو ریپلایی کردی اگه حرف چرت که درخور شخصیت خودت و تربیت خانوادگیته بهم گفتی جوابتو نمیدم تا بدونی ادم ندونستمت که جوابتو بدم 🙃 پس عقلتو به کار بنداز و  خودت احترام خودتو حفظ کن 🙂
منم خوشم نمیاد بچمو بوس کنن غریبه ها  خودمم اصلا بچه مردم رو بوس نمیکنم چون از بچه خوشم نمیاد ...

منم همینم، بخدا یکبار یه دختر بچه ی قشنگ دیدم دلم ضعف رفت ولی از دور فقط لبخند زدم، زشته حمله کنی به بچه