2777
2789
عنوان

سویه ی جدید کرونا

140 بازدید | 5 پست

سلام کسی میدونه سویه ی حدید کرونا علائمش چیه ،چون سوزش گلو دارم ،استخون درد شدید ،سر درد،ی مقدارم تب و لرز،بچمم این علائم به علاوه استفراغ و شکم درد هیچی نخورد هر کاری کردم از ظهر

منم دقیقا همین علائم دارم بچم هم دقیقا مثل بچه شما دکتر فوق تخصص اطفال گفت قطعا کرونا گرفته بچت خ ...

فوق تخصص هر کاری ک کردم ویزیتمون نکردمنشیش گفت دکتر خسته اس بردمش ی جادیگه آزیترومایسین داد،با استامینوفن ،ایبوپروفن و دو تا آمپول

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میشه بگی ب شما دکتر دارو چی دادب نظرت بازم نیازه ببرمش دکتر

دکتر به بچه من که هیچی نداد 

آمپول اینا نداد

یه شربت سرماخوردگی کودک

یه شربت پلارژین 

برای تبش هم گفت 4 ساعت یه بار یا استامیتوفن یا بروفن یا شیاف استامینوفن بده بهش

یه آمپول دگزا هم نوشت البته ولی گفت هروقت صداش خروسی شد بزن

گفت بخور سرد بگیره

مایعات گرم بخوره

تبش هرکار میکنم از صب پایین نمیاد

حتی تو تشت آب هم نشوندم یه کم اومد پایین دوباره رفت بالا

دکتر به بچه من که هیچی نداد  آمپول اینا نداد یه شربت سرماخوردگی کودک یه شربت پلارژین  ...

دگزا داد ولی گفت آمپولا رو بزن ،رو دستو کف پاهاش برش سیب زمینی بزار زود میکشه پایین تبو امروز میگفتن واسه پاشویه تو آبش نمک بریز حقیقت امتحان نکردم اما سیب زمینی شیر فاسد خورده بود گذاستم میکشید پایین ان شا الله بهتر بشه به حق یگانگی خدا