2777
2789
عنوان

طلاق توافقی و گواهی دختر بودن

1124 بازدید | 54 پست

سلام بچه ها

چن ماهه عقد بودیم ولی الان داریم توافقی از هم جدا میشیم

قاضی ازم پرسید درباره مهریه و نزدیکی .منم جوابشو دادم

دیگه گواهی دختر بودنم رو قبل از طلاق باید بگیرم؟

بچه ها جوابمو بدین خیلی واجبه😞😞

همسرم یه رابطع کمی داشت ولی الان به گردن نمیگیره.اونجا مجبورم کرد بگم رابطه نداشتیم

دوس دارم قبل طلاق گواهی رو بگیرم میدونم بعدن که همسرم از زندگیم کلا برع دیگه نمیتونم کاری کنم

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌

میشه لطفا یکمم برا منم دعا کنید خدا مشکلمو حل کنه؟ مرسی آجیا 🙏

استارتر اگه راضی نیستی اینو فرستادم بگو تا حذفش کنم خواهری :) 

خدایا خودت هوای دلمو داشته باش :) (این اکانت دسته دونفره) 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

رابطع کم در چه حد

➖⃟💋•• 𝑆𝒉𝐸'𝑆 𝑁𝑜𝑇 𝑎 𝑆𝐼𝑛𝐺𝑒𝑅, 𝐵𝑢𝑇 𝑖 𝐿𝑜𝑣𝑒 𝒉𝑒𝑅 𝑉𝑂𝐼𝐶𝑒، خدایا پشتم همیشه به خودت گرمه♥حسبی الله♥😍مادرم تاجـ👑ـسرم😍 ❌🇮🇷وطنم پاره تنم🇮🇷❌

خب بگیر وا میخای بعدا بگن رابطه نامشروع با یکی دیگه داشتی

آفرین تا میتونید لایک کنید.امضا قبلیم نوشتم ممنون میشم لایک نکنین کسی گوش نداد گفتم برعکس بگم شاید اثر کنه😁

اگ دختر نیسی و اونجا بازبونت گفتی رابطه نداشی باهمسرت قشنگ انگ بی بندوباری داری بخودت میزنیااا...اگ دخترنیسی همونجا پیش قاضی بگو دیگ کارشوعرت بوده

کاربریدسته سه تا دوست صمیمی هسش..هر کدوم تاپیکای مخصوص ب خودمون داریم ...

متوجه نشدم الان یعنی شک داری به این که باکره هسی یا نه؟

روزی به خودت می‌آیی و میبینی هر چقدر برای  بودنش جنگیدی او برای نبودن تلاش کرد هر چقدر برای جای خالی‌اش جنگیدی او برای نیامدن تلاش کرد ... از یک جایی به بعد  میفهمی که باید کنار آمد با خودت با نبودنش با جای خالی‌اش با نخواستنش! از یک جایی به بعد باید بفهمی که هر چیزی با تلاش نتیجه میدهد الّا عاشقی!

میشه لطفا یکمم برا منم دعا کنید خدا مشکلمو حل کنه؟ مرسی آجیا 🙏 استارتر اگه راضی نیستی اینو فرستادم ...

الهی مشکلت حل بشه گل من

نه هیچ ایرادی نداره

ان شاءالله حال دل آدما عین ذاتشون بشه👌