اون آب قهوه ای کف قابلمه، به دلیل اینه که قابلمه رو خوب نشستی و آب نکشیدی، ظرفها رو خیلی خوب بشور ، در حدی که که هیچ اثر چربی یا بوی بد روی ظرف باقی نمونه، بعد خیلی خوب آبکشی کن ، دمَر بذار تا آب اضافیشون بره، بعد خشک کن که قارچ و باکتری بخاطر رطوبت و تاریکی کابینت و احیاناً پس مونده ی غذا ، توی ظرف رشد نکنه، بعد از خشک کردن هر ظرفی رو بذار توی کابینت مخصوص، یا روی ظرفهای تمیز رو با پارچه ی تمیز بپوشون که مگس و حشرات و گرد و خاک و چربی روشون نشینه