2777
2789
عنوان

بیاین از با جنبه بودناتون بگین...

86 بازدید | 8 پست

من تو شوخی با همسرم خیییلی جنبه دارم و پایه ام؛(البته اون گاهی وقتا بی جنبه ست)مثلا امروز گفتم بیا امپول نوروبیون برام بزن،آخه همیشه میدم اون برام بزنه چون خییییلی اروم میزنه حالا امروز اومد بزنه سه میل آمپول که بد هم میسوزونه رو یهو با سرعت خالی کرد.منم نفسم از درد بند اومد بعدم هرررر هرررر میخنده.میگم چرا میخندی دردم اومد میگه میخواستم ببینم اگه سریع بزنم چی میشه(من شدم موش آزمایشگاهی آقا) بعد همونطور که من دراز کشیده رو شکم داشتم غر میزدم سرش یه لیوان آب یخ اورد رو پشتم خالی کرد و بعدم ریسه رفت از خنده.دیگه منم یکم براش خط و نشون کشیدم و پاشدم رو سر و کولش پریدم و حاضر شد بره.رفت و در رو بست منم فکر کردم رفته،اومدم برم تو اتاق یهو پرید جلوم منو ترسوند و از ترس با باسن افتادم رو زمین تازه به همون طرفی که آمپول زده بودم.درد داشتا اما میخندیدم.آیا من نرمالم؟؟؟

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها

😂😂😂

زندگی را ... گر توانستی به کام یکنفر شیرین‌کنی،یاتوانستی زمین تشنه‌ای را سرخوش از باران کنی ...گر توانستی تو یک مرغ گرفتار از قفس بیرون کنی ...یا توانستی که دیوار اسارت از بنا ویران کنی ..گر توانستی به خوان رنگی‌ ات یک رهگذر مهمان کنی ...یا توانستی بدون حاجتی هم، ذکر آن یزدان کنی ...گر توانستی لباس بی ریای عاشقی، بر تن کنی ...میتوانی آن زمان فریاد انسان بودنت را بر سر هر کوی و هر برزن زنی...

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به دوستم گفتم حالم بده گفت به پشمم دیونه 😂

چقدر با احسااااس  

🎉۹۹/۱۱/۱۱🎉 فهمیدم یه کوچولوی ناز نازی دیگه قراره به جمع مون اضافه بشه. برای سلامتی تو دلیم و بارداری همه منتظرا یه صلوات بفرستین لطفا 🙏🏻تو دلیم ۱۴۰۰/۷/۷ بدنیا اومد و زندگیمون رو مثل بهشت زیبا کرد...انشالله قسمت همه منتظر ها
شما اره  اما دیگه همسرتون داره زیاده روی میکنه😐💔

من خوشم میاد همیشه شوخ باشه و شیطونی کنه.اما اره اینم کرمش زیاده

😂😂😂

نخند باو باسن درد دارم الان

شما پیر نمیشید خیلی خوبه😂

اما اون تا این حد جنبه نداره هااااا.ولی خب خوبه انقدر بلا سرش میارم تا جنبه اش بالا بره