2777
2789

شما تجربه ندارین من یک ماهه پسرمو از شیر گرفتم توی دوران شیردهی هم پری میشدم ولی الان پری شدم همیشه سر هفت روز پاک میشدم الان روز هفتمه تازه شدیدتر شده البته این چند روز هم خونریزی کم داشتم مثل دفعه های قبل نبود 

خدایا محرمی نیست که مرهم بنهد بر دل من  جز تو ای دوست که خود محرم اسرار منی
دوماهه دخترمو گرفتم کلآپریود نشدم. البته کلا پریودام نامنظمه و تو شیردهی پریود اصلآنمیشم

من پری میشدم منم پلی کیستیکم منم نامنظمه کلن ولی دیگه سر هفت روز پاک میشدم اینبار اینطور شدم یعنی می‌تونه به خاطر تغییرات هورمونی بعد از قطع شیردهی باشه

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من پری میشدم منم پلی کیستیکم منم نامنظمه کلن ولی دیگه سر هفت روز پاک میشدم اینبار اینطور شدم یعنی می ...

حتمآ به خاطر تغییرات هورمونیه.

یه قاشق سویق عدسو بریز تو ماست بخور روزی دوبار

سریع بند میاد

گویند که سنگ لعل شود در مقام صبر  اری شود،لیک به خون جگر شود  
حتمآ به خاطر تغییرات هورمونیه. یه قاشق سویق عدسو بریز تو ماست بخور روزی دوبار سریع بند میاد

ممنون لطف کردی حتماً امتحان میکنم

ممنون لطف کردی حتماً امتحان میکنم

سلام عزیزم اگه پیام دیدین خواهشا جواب بدید من ۲ ماه پسرمو از شیر گرفتم همون ماه ک گرفتم خیلی زودتر پریود شدم والان ما بین پریودیام لکه بینی دارم شما چقد طول کشید ک خوب بشید

سلام عزیزم اگه پیام دیدین خواهشا جواب بدید من ۲ ماه پسرمو از شیر گرفتم همون ماه ک گرفتم خیلی زودتر پ ...

سلام دوست خوبم من خونریزی شدید داشتم که سه هفته خوب نمی‌شدم دکتر رفتم داروی تقویتی داد فایده نداشت ال دی هم داد گفت اگه پاک نشدی بخور که مجبور شدم بخورم یک بسته ال دی که خوردم پریودم تنظیم شد شما هم اگه در حد لکه بینی هست فکر کنم خودتو تقویت کنی کافی باشه به من کپسول مفنامیک اسید داد روزی سه تا برای من فایده نداشت شاید شما چون لکه بینیه اثر کنه ولی گفت دو روز بیشتر نخور نهایتن دیدی خوب نمیشی دکتر برو

سلام دوست خوبم من خونریزی شدید داشتم که سه هفته خوب نمی‌شدم دکتر رفتم داروی تقویتی داد فایده نداشت ا ...

عزیرم ممنونم ک جواب دادید من پریودیام شدید شده خیلی و ۱۰ روز طول کشیده ی ۹ یا ۱۰ روز پاکم دوباره لکه بینی میگیرم تا پریودم شروع بشه فعلا شوهرم  خیلی سرش شلوغه انشالله تا اخر هعته اگه شد میرم دکتر