2777
2789
عنوان

به نظرتون لاغری ممکنه؟؟ 😭😭😭

473 بازدید | 63 پست

بچه ها من ۹۵کیلو وزنمه

۱۶۸قدمه الان چهارروزه که دارم بین یک ساعت ونیم تا دوساعت پیاده روی می کنم می خوام بیست وپنج کیلو کم کنم به وزن ایده آلم برسم

به نظرتون میشه؟   توچه مدت  زمان می تونم کم کنم به نظرتون؟  تورو خدا اگه تجربه ای دارین بهم بگین 

درضمن من خیلی شکموام اگه تجربه ای دارین که بتونم اشتهام روکنترل کنم بهم بگین ممنون میشم🙏🙏🙏

راستش بهت حسودیم شد منم میخام لاغرکنم اما اصلا حوصله ندارم بهت تبریک میگم که شروع کردی اره میشه چرا نشه پروتین فیبر زیاد بخور برنج وکم کن ولی حذف نکن ماکارانی حذف غذا کم تحریک بیشتر بازم میگم حسودیم شد موفق باشی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین اصلا نباید نا امید بشی همین رویه رو حفظ کن کم کم اشتهات کم میشه حتما از سبزیجات زیاد استفاده کن اب زیاد بخور اینا معده رو پر میکنه من خودم توی ۳ ماه ۱۵ کیلو کم کردم اولش روزی یک ساعت پیاده روی تنننند بعدم روزی یک ساعت تا یک ساعت و نیم زومبا با یوتیوب ورزش میکردم پیاده رویت حتما باید سریع باشه سرعتتو ببر بالا کم کم حداقل یک ماه برو پیاده روی ک بدنت گرم شه تا ورزش شروع کنی

راستش بهت حسودیم شد منم میخام لاغرکنم اما اصلا حوصله ندارم بهت تبریک میگم که شروع کردی اره میشه چرا ...

اهان اینم بگم صبور باشی میتونی ب زمان فکرنکن اصلا ادامه بده تو برنامه روزمره بزار ماشالله میگم موفق باشی

کنار ورزش باید کم بخوری اگر میخوای لاغر بشی

شیرینی‌جات تعطیل 

فست فود تعطیل 

نوشابه و چیپس و...اصلا نباید بخوری

مثلا بگی بجای شام یک بيسکوئيت بخورم بهتره اشتباهه

خدایا ن بهم اخلاق دادی😒ن جذابیت دادی😒تو ایرانم ب دنیا اومدم😒خداوکیلی بگم خدایا شکرت! خودت خندت نمیگیره😂😐نمیگی بسه باران🤭😂انقد تیکه ننداز،هرکی اذیتم میکنه و دلمو میشکنه تو بجاش روز ب روز خوشبخت ترش میکنی 🥺اونوقت کافیه یک نفر  یک آه کوچیک از من بکشه میزنی کجم میکنی🤕خدایا چرا ب پرونده های من رسیدگی نمیکنی فداتشم 🤭
راستش بهت حسودیم شد منم میخام لاغرکنم اما اصلا حوصله ندارم بهت تبریک میگم که شروع کردی اره میشه چرا ...

ان شالله شماهم عزمتو جزم کنی مثل من بلند شی

خیلی خسته شدم من مخصوصا حرفایی که ازبقیه میشنوم 

ببین اصلا نباید نا امید بشی همین رویه رو حفظ کن کم کم اشتهات کم میشه حتما از سبزیجات زیاد استفاده کن ...

پیاده رویم تنده اما میترسم که کارساز نباشه چون غذا خوردنم مثل بقیس اما تنقلات زیاد می خورم مخصوصا زمانی که فیلم میبینم 

موندم چجوری اشتهامو کم کنم

ان شالله شماهم عزمتو جزم کنی مثل من بلند شی خیلی خسته شدم من مخصوصا حرفایی که ازبقیه میشنوم 

حرف مردم حرف همسر اه انشالله بهت امید میدم تو میتونی ب زمان فکرنکن اصلا که دوماه شد چرا نشد تغذیه وورزش

اهان اینم بگم صبور باشی میتونی ب زمان فکرنکن اصلا ادامه بده تو برنامه روزمره بزار ماشالله میگم موفق ...

خیلی ممنون عزیزم

ان شالله شماهم موفق باشی

به امید مانکن شدن😂😂😂

پیاده رویم تنده اما میترسم که کارساز نباشه چون غذا خوردنم مثل بقیس اما تنقلات زیاد می خورم مخصوصا زم ...

من انقد تو گرما تند راه میرفتم عرق میکردم وقتی میخواستم چیزی بخورم یاد زحمتام میفتادم دیگه نمیخوردم برنامه مانکن رو بگیر  اونم خیلی کمک میکنه کالری شماره به من خیلی کمک کرد

کنار ورزش باید کم بخوری اگر میخوای لاغر بشی شیرینی‌جات تعطیل  فست فود تعطیل  نوشابه و چ ...

مشکل منم همینه 

اینارو نمی تونم بذارم کنار البته مامانم نمی ذاره فست فود بخورم دلم می خواد خوراکمو کم کنم اما اصلا نمی تونم