2777
2789

حتما باید مشاور داشته باشم ؟

یا مثلا نداشتنش خیلی میتونه عقبم بندازه؟  بعد اگ می‌شناسید بهم معرفی میکنید ؟

خسته و امیدوار

بستگی به خودت داره

مثن من نمیتونم با مشاور پیش برم

اینکه‌یکی مجبورم کنه درس بخونم دیونم میکنه وبدتر نمیخونم 

یه جایی تو زندگیم فهمیدم که خدا مهربونه ولی برای من نه بخشنده اس ولی برای من نه شفادهنده اس ولی برای من نه دست گیرنده است ولی برای من نه اگه موقع خوندن این متن حس‌کردی که من اشتباه میکنم تو یه انسان خوش بختی قدر زندگیتو بدون 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم 

پایه چندمی 

چه رشته ای درس می خونی 

چه اهدافی برای آینده ات داری 

روزی چندساعت مطالعه می کنی 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ... 

عزیزم  چیزی که  مهم تر از مشاور هست  با برنامه  درس خوندنه 

اگه ‌واقعا  مقید  هستی به  برنامه ات  و‌‌خودت   می تونی  ناظر  کارات  باشی بدون  اینکه  کسی  باشه  لزومی  نیست  مشاور بگیری 

ولی اگه فکر میکنی  نیاز  هست به حضور  یه نفر  که حواسش  به  برنامه  هات  باشه  و  بگه  چی درسته  و چی غلطه  و  مجبورت  کنه  به درس خوندن  در این صورت  مشاور بگیرید 

لطفا یه صلوات واسه رسیدنم به پزشکی و ناجی بودنم تو این راه بفرست اگه راضی بودی ♥️
میرم یازدهم تجربی ام . روزانه پنج ساعت کمتر چون برنامه ندارم 

کدوم شهری 

کتاب های هم پایه دهم (عمومی یا خصوصی) را نت برداری کردی یا خیر 

در کدام کتاب قوی و کدام کتاب ضعیف هستی 

دوست داری در کدام شاخه از تجربی قبول بشی 

من کاربر قدیمی نی نی سایتم که تعلیق شده ام. هر سوالی درباره هر موضوعی داشتید پاسخ گوی سوالات شما هستم. سوالاتی از قبیل: روابط زن و شوهر، برقراری ارتباط بین زن و شوهر، آموزشی و تحصیلی، اعتماد به نفس، دوری و پرهیز از استرس و خودخوری کردن، مسائل زناشویی و ...