2777
2789

تا ی هفته ده روز طبیعیه نگران نباش

🖤🖤چه تهران چه غزه قاتل یکیست #ایران تسلیت🖤🖤🔯 فرق تفکر صهیونیستی با آپارتاید:👤 آپارتاید سیاه‌پوستان را انسان می‌دانست ولی نژاد سفید خود را برتر از سیاهان قلمداد می‌کرد.🔯 صهیونیسم کل غیریهودیان را انسان نمی‌داند بلکه حیوانات ناطق و انسان‌نما می‌داند که خدا آنها را در کنار چهارپایان برای خدمت به یهودیان خلق کرده است.🐎 در کتاب تلمود کتاب شریعت صهیونیست‌ها نطفه غیر یهودیان مثل نطفه اسب است و خانه‌هایشان حکم طویله را دارد.👥در زمانی که پیامبری که منتظرشان هستند ظهور کند هر یهودی ۲۸۰۰ برده (حیوانات ناطق) خواهد داشت.

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چون استرس داری نمیشی 

استرس پرلاکتینو میبره بالا در نتیجه بالا بودن پرلاکتین باعث پریود نشدن میشه 

تیکر بارداریم نیس میشه برای اینکه یه نی نی بیاد تو دلم ی صلوات مهمونم کنید خدایا به همه منتظرا هم یه نور چشم سالم بده الهی آمین ,لایک نکید اصلا ن پست ن کامنت ،کامنتی خوشتون اومد ک من گذاشتم ی صلوات برام بفرستین بجای لایک ،تو تاپیکای خوب خوبم تگم کنید باتشکر
چون استرس داری نمیشی  استرس پرلاکتینو میبره بالا در نتیجه بالا بودن پرلاکتین باعث پریود نشدن م ...

اها استرسی سعی کردم نباشم توی این مدت اما خب شاید هم مال این باشه 

سلام گلم....اها پس عادیه 🌹🌹🌹

من چون استرسی ام و ماه رمضون ۲۴ روز روزه بودم البته روز ۲۴ رو نباید حساب کرد چون عادت شده بودم ولی روزه مو دیر باز کردم به خاطر همین دیر شدم 

من چون استرسی ام و ماه رمضون ۲۴ روز روزه بودم البته روز ۲۴ رو نباید حساب کرد چون عادت شده بودم ولی ر ...

خیلی بده استرسی بودن ادم عادت میکنه بیخود استرسی بشه بدون دلیل منم همین مشکلو دارم خیلی بده