2777
2789

امروز یه پیج دیدم تو اینستا غذاهای خانگی درست می‌کنه میفروشع .همه چی داره

خانوما لطفا کار کنید .کار عار نیست 

الان چیزای  ک درست میکرد رو میگم 

لیست محصولاتشو پایین میفرستم

ماشالا همممممه چی درست میکنه.

حالا شمایی که میگی نمیتونم میتونی از پیاز داغ یا سبزیجات سرخ شده یا سفارش کیک خونگی یا رب و ترشی و خیارشور و ... ... شروع کنی 

بخدا یکی رو میشناسم ک مادرش با سفارش پیاز داغ ماهی ۱۰ ملیون درامد داره 

اول آیدی پیجشو میزارم بعد لیست قیمتشو 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید فالوور زیاد کنه اون جاش بنظرم سخته🤧

🌱یه چند وقت نمیام سایت دیگه کار داشتید درخواست بدید🌱مخالف نظر من به هیچ عنوان ریپ نزن حوصله بحث ندارم تشکر😅 معنی نخود ته دیزه= بچه ته تغاری ،خیلی پرسیدید گفتم بزارم تو امضام

نزدیک ب ۱۶ صفحه بود فقط ۳تاشو گزاشتم

خانما شما میتونید از یه مربا از یه کیک از ترشی خیارشور شروع کنید و کم کم کارتون گسترش بدین 

خیلی ب اقتصادخانواده کمک میشه

اره مشتری جذب کردن خیلی سخته

کیفیت کار خوب باشه مشتری، مشتری میاره

یه همسایه دارم که انواع ترشی رو عاالی درست می کنه و کلی مشتری داره با اینکه قیمتاش گرونتر از همه جاس

خدا به کارش برکت بده

اره مشتری جذب کردن خیلی سخته

منکه نمیتونم یه مشتری پیدا کنم 

کسی از آشنا الان خرید نمیکنه

سلام‌.هیچ وقت منتظر فرداو خوشبختی نباش.تو سخترین روزایه زندگیم یه چیزیو یاد گرفتم زندگی دلخوشی هایه کوچیک.من از یه قطره بارون که بخوره به صورتم لذت میبرم.
قیمتهاشم قیمت سر گردنه هست  مگرنه سبزی خشک اینجا ته تهش ۳۰۰هست وباید کلی التماس کنی اخرشم نمیب ...

فکر کن با این قیمتای نجوومی داره میفروشع

اینا قیمت های چندماه پیشه ها 

الان بخاطر گرون شدن روغن دوباره قیمتاشو بالا برد