2777
2789
عنوان

تبریزی های عزیزم یدیقه میایین.

219 بازدید | 13 پست

سلام عشقا

خانوما من میخام بیام تبریز برا خرید کت شلوار مجلسی و پیراهن مجلسی ولی اصلا نمیشناسم کجا باید برم میشه بهم بگید کجاها برم که هم تنوع داشته باشه هممم قیمتش الکی گرون نباشه. ممنون میشم

تظاهر میکنم به زندگی کردن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

سلام...برج بلور فلکه دانشگاه...برج شهر بعد دانشگاه تبریز... ولیعصر پاساژ میلاد نور....پاساژ اطلس.اینا خوبن قیمت فضایی ندارن.اطلس بهتر...و مرکز خرید ستاره باران د نصف راه

کت شلوار مردونه نه ها زنونه 

اره منم برای زنانه گفتم 

خدا رو قسم میدم به بزرگیش دلت رو شاد کنه و ساحل کوچولو رو زود زووووود خوب کنه 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

سلام...برج بلور فلکه دانشگاه...برج شهر بعد دانشگاه تبریز... ولیعصر پاساژ میلاد نور....پاساژ اطلس.این ...

مرسی عزیزم بابت راهنماییت

توراخذا اینا دیگه قدیمی شدن و قیمت فضایی دارن اینا کجاست دیگه کدی بازار هستن 

نه اصلا اینطوری نیست اونجا چند تا من مزون میشناسم فوق العاده آن 

از این کاربری دو نفر استفاده میکنن من و مامانم پس اگه تناقضی تو تاپیک ها دیدید تعجب نکنید

اره منم برای زنانه گفتم  خدا رو قسم میدم به بزرگیش دلت رو شاد کنه و ساحل کوچولو رو زود زووووود ...

الهی فدات بشم مرسی که دعا کردی دخترمو🥲🥲🥲

توراخذا اینا دیگه قدیمی شدن و قیمت فضایی دارن اینا کجاست دیگه کدی بازار هستن 

نه دیگه عروسی خواهرمه یجا خوب معرفی کنید🤣🤣🤣

الهی فدات بشم مرسی که دعا کردی دخترمو🥲🥲🥲

خدانکنه انشاالله بیای تاپیک بزنی حال دخترت خوب شده  دل ماهم شاد بشه