2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 123 پست
ببنید نمیدونم کی هستی فقط اومدم راهنمایی ت منم حتی از جو اینجا هم اگاه نیستم چور امروز اومدم داخلش ا ...

برو به مادرت از این راه حل ها بده لایقشه البته چرا مادرت خودت بیشتر لایقه هرز پریدن و ادمای هرزه ای 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

فقط برای کسی که ذوستش داری بحنگ همین رو میتونم بگم داخل مسیر هایی قرار میگیری که پستی و بلندی زیادی ...

اینو رفتی از کجا کپی کردی فرستادی؟

شایدم از کسی یاد گرفتی وگرنه نشون نمیده همچین تجربه ای داشته باشی

ن اتفاقا کنارم نیست

من دو جنسه هستم شاید بخاطر جنسیت م از من بدتون بیاد ولی من فقط از زخمی که خوردم گفتم درسته شاید نتونستم بخاطر شرایطی که دارم به کسی که خواستم برسم ولی گریه م گرفته از گذشته میگم به حق همین شب برات دعا میکنم شوهرت درست شه 

اینو رفتی از کجا کپی کردی فرستادی؟ شایدم از کسی یاد گرفتی وگرنه نشون نمیده همچین تجربه ای داشته باش ...

اره اول میگه عاشقش بودم ولش کردم بعد به من میگه واسش بجنگ 

خو تو اگه لالایی بلدی چرا خودت خوابت نمیبره😐😂

من دو جنسه هستم شاید بخاطر جنسیت م از من بدتون بیاد ولی من فقط از زخمی که خوردم گفتم درسته شاید نتون ...

مگه خرابه که درست شده 😂 منم دعا میکنم شما حالتون خوب شه و دیگه دو جنسه نباشید