2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 123 پست
بنظرم چون شما ادم متعهدی نیستی دوستم نداری کسی متعهد باشه ازدواج که میکنی مثل رل زدنای شما نیست که ب ...

لایک داری ابجی

بخدا انقد بدم میاد ازین پسرایی که همش به فکر رل زدنن ،الانم اینجوری میگه که دلمون براش بسوزه ، ندیدی اول اومده بود میگفت بیا واتساپ؟ جنسیتشم تو نی نی سایت زده زن

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

به جاش باید مینوشتی درسته تو به من توجه ای نمیکنی ولی من عاشقانه دوستت دارم

اینجوری ام بگم فایده نداره بدتر بهم بی محلی میکنه الانم میدونه خیلی دوسش دارم اینجوری میکنه

اره همینجوریشم خدا به من نگاه نمیکنه برم خیانتم کنم که دیگه کلا همه چیمو از دست بدم؟ الان حداقل خودم ...

میبینی؟  چقدر ادم منتظرن تا زندگیت به گوه کشیده بشه تا خودشون بتونن یک عشقی کنن واسه همین میگم از کسی نظر نخواه تا اینجاش اومدی من مطمعنم تو دختر خیلی قوی هستی که تونستی تا اینجا پیش ببری هیچوقت برنگرد و پشتتو نگاه نکن به راهت ادامه بده ایشالله زندگیت همونی میشه که میخوای

لایک داری ابجی بخدا انقد بدم میاد ازین پسرایی که همش به فکر رل زدنن ،الانم اینجوری میگه که دلمون بر ...

ببنید نمیدونم کی هستی فقط اومدم راهنمایی ت منم حتی از جو اینجا هم اگاه نیستم چور امروز اومدم داخلش اولین بارمه تازه کات کردم دلم شکسته خوشحال میشم اشک م رو در نیاری فقط وظیفه م رو انجام دادم وقتی فهمیدم گفتید راه حل رو اینجا بگو من هن گفتم 

ببنید نمیدونم کی هستی فقط اومدم راهنمایی ت منم حتی از جو اینجا هم اگاه نیستم چور امروز اومدم داخلش ا ...

اها مرسی از راهنماییت و پیشنهادت برای خیانت😐

لایک داری ابجی بخدا انقد بدم میاد ازین پسرایی که همش به فکر رل زدنن ،الانم اینجوری میگه که دلمون بر ...

😂منکه فکر میکنم دو جنسس ادا دخترارو در میاره خدا ایشالله شفاش بده😂🤲

اها مرسی از راهنماییت و پیشنهادت برای خیانت😐

فقط برای کسی که ذوستش داری بحنگ همین رو میتونم بگم داخل مسیر هایی قرار میگیری که پستی و بلندی زیادی داره خداقل کسی که دوستش داری کنارته قدرش رو بدون مثل من نیستی که برای یک لحظه دیدنش اشک داخل چشمت جمع بشه همیشه بهش بگو دوست دارم 

اوخیی برات ناراحت شدم😔😂ولی ممنون ک فهموندی چقدر سطح فکرت داغونه

😂 حالا جدا از شوخی شایدم داره راست میگه ولی من از حرفاش بدم اومد و عزیزم عزیزم گفتنش . 

اخه تایپک قبلی منو بخونی هر چی گفتم کسی باور نکرد همش گفتن داری دروغ میگی میخای پز بدی برای همین ی لحظه دلم واسش سوخت😕😂