2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 123 پست
اره چرا نشه اگه میبینی حالت خوب نیس که واقعا نیس یه فکری به حال زندگیت بکن به خدا تنهایی بهتر ا ...

ینی میگی دیگه دوسش نداشته باشم و بهش فکر نکنم؟ تازه بهم میگی تو بمیری ام نمیزارم طلاق بگیری

عزیزم درست میگی ممنون از راهنمایی قشنگت  ولی شوهر من پیشم نیست خارج زندگی میکنه منم هنوز کارام ...

عزیزم مهم اینه که داریش اره یکی از بدی های ازدواج اینه یعنی بعد مدتی اون هیجان اول از بین میره درسته دید ت رو به زندگی تغییر بده اون رو به چشم سایه بالا سر ببین نمیخوام اینو بگم ولی یک کاری کن تا قبلی که بری خارج ازمایشی تو یک پروسه ی کوتاه مدت دوست پسر بگیر  اگر دیدی مشکل داری باز میفهمی مشکل از کجاست اگر وجود شخص دیگه ای بهت دلگرمی داد بفهم تو عاشق شوهرت نیستی و تو نیاز به تپجه داری در کل به این پیشنهاد فکر کن یکی رو جور کن عزیزم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم منم شوهرم ازش میپرسم میگه خیلی دوست دارم ولی منتهی فرقش اینه شوهرم واسه رسیدن بهم خودکشی کرد و ...

چه جالب چقد شبی همن. اره منم اومدم اینجا درد ودل کنم چون خیلی دلم شکسته بود الان بهتر شدم

ینی میگی دیگه دوسش نداشته باشم و بهش فکر نکنم؟ تازه بهم میگی تو بمیری ام نمیزارم طلاق بگیری

خیلی راحت داری میگی یعنی دیگه دوستش نداشته باشم عزیزم گفتنش راحته بعدش جونت از دماغت در میاد بخوای دوسش نداشته باشی

به فکر طلاق و اینام نباش بجای اینکه از اینو اون نظر بپرسی برو مشاوره وقت بگیر باهاش صحبت کن اینجا خیلیا فکراشون سمی هست دوست ندارن کسی خوشبخت شه یا شاد باشه اینجا هرکس یک چیزی میگه پس به فکر خودت باش برو مشاوره ابجی

اصلا به طلاق فکر نکن زندگیتو کن چه خوب چه بد همیشه به فکر پیشرفت باش نه به فکر پس رفت حتی فکر کردن ب ...

اره اتفاقا دلش بچه ام میخاد چن وقت پیشم گیر داده بود میام ایران باید بچه دار شیم حالا فعلا قبول کرده ولی معلوم نیست تو سرش چه نقشه ایه

عزیزم مهم اینه که داریش اره یکی از بدی های ازدواج اینه یعنی بعد مدتی اون هیجان اول از بین میره درسته ...

یعنی چی دوست پسر بگیر شوهر داره:/ زن شوهر دار دوست پسر بگیره داره میگه شوهرمو دوست دارم اگ دوست پسر بگیره که ببخشید فرقی با زنای ه.  ر زه نمیکنه در ضمن ایشون دل نازکن بخاطر همین اینطوریه منم دقیقا عین ایشونم

عزیزم مهم اینه که داریش اره یکی از بدی های ازدواج اینه یعنی بعد مدتی اون هیجان اول از بین میره درسته ...

تو همونی نبودی گفتی بیا واتساپ؟ 😐خودت پسری اره؟

چه جالب چقد شبی همن. اره منم اومدم اینجا درد ودل کنم چون خیلی دلم شکسته بود الان بهتر شدم

اره مردا همینن به دل نگیر به لا پات بگیر غصه نخور خودتو با گریه کردن با ارایش کردن یک دوش اب سرد دوییدن خالی کن

خیلی راحت داری میگی یعنی دیگه دوستش نداشته باشم عزیزم گفتنش راحته بعدش جونت از دماغت در میاد بخوای د ...

مشاوره ام صد بار رفتم 😂🤦🏻‍♀️درس نشد