2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 123 پست
ینی میشه ی روزی منو هم یکی اینجوری دوست داشته باشه🥲 اگه بشه من زندگیمو به پاش میزارم

اره چرا نشه اگه میبینی حالت خوب نیس که واقعا نیس یه فکری به حال زندگیت بکن به خدا تنهایی بهتر از این حالیه که داری بعد یه مدت یهو میبینی یکی وارد زندگیت میشه که میشه معجزه زندگیت

عزیزم اینکه میگی شوهرت دوست نداره رو از خودشم پرسیدی ببینی چی میگه؟ اگه مبگه دوست نداره پس چرا باهات ...

اره همیشه ازش میپرسم میگه دوست دارم ولی بهم محل نمیده زنگ نمیزنه پیام میدم جواب نمیده زنگ میزنم جواب نمیده هر چی میگم به حرفم اهمیت نمیده مسخره میکنه میگه تو ی ذره بچه نمیخاد به من چیز یاد بدی 

ازدواجمون ک سنتی بود اصلا همو نمیشناختیم اون به حرف مامان باباش کرد منو گرفت چون انتخاب اونا بودم، خوده شوهرمم که فق ی زن میخاست که بچه داشته باشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم مردا یکم دیر عاقل میشن و میفهمن زندگی یعنی چی معمولا از 25 سالگی کم کم درک میکنن که مسعول یه ز ...

همه این کارارو کردم ولی محل نمیده به پیامام جواب زنگامم نمیده مثلا ی پیام میدم میخونه ولی جوابشو نمیده 

همه این کارارو کردم ولی محل نمیده به پیامام جواب زنگامم نمیده مثلا ی پیام میدم میخونه ولی جوابشو نمی ...

موقعی که خونس براش رو کاغذ نامه بنویس بزن رو یخچالی کمدی جایی که بخونه همه حرفاتم توش بنویس شاید جوابتو رو کاغذ داد

در حســــــرت دیدار تو آواره تــــــــــرینم ⏰🕐🕑🕒🕓🕔🕕🕖🕗🕘🕙🕚🕛😞😔🥀         
اره همیشه ازش میپرسم میگه دوست دارم ولی بهم محل نمیده زنگ نمیزنه پیام میدم جواب نمیده زنگ میزنم جواب ...

عزیزم منم شوهرم ازش میپرسم میگه خیلی دوست دارم ولی منتهی فرقش اینه شوهرم واسه رسیدن بهم خودکشی کرد و اینکه منم شوهرم بهم محل نمیده همیشع کمبودشو حس میکنم  هرچی میگم به حرفم نمیکنه میگه توی دختر داری به یک مرد میگی چیکار کنه چیکار نکنه میدونم برات خیلی سخته با وجود این چیزا تو دلت نازک تر شده بیشتر احساساتی میشی میفهمم:) حتی بهت بی محلی میکنه چقدر میری تو خودت درکت میکنم ولی عیبی نداره زندگیتو کن 

بهش بگو همچین چیزیو حس میکنی بگو اگه دوستم داری ثابت کن

فکر‌کردی نگفتم خواهر تو این چهار سال از اول زندگی بهش گفتم تا همین الان هر دفه ام میگه دوست دارم دوست دارم ولی فقط از دهنش در میاد این کلمه

مثلا میگم چرا دیروز زنگ نزدی دلم ت.نگ شده برات بعد میگه خواب بودم یا هرچیزی مگه میشه کل روز خواب بوده باشه؟ مگه میشه کسیو دوست داشته باشی ولی صب تا شب شب تا صب باهاش حرف نزنی؟ بعش میگم دوسم نداری میگه دوست دارم بعد قط میکنه تا دو روز زنگ نمیزنه 

چه جوری میشه یکیو دوس داشته باشی بگی دوست دارم بعد بری تا دو روز گم و گور شی؟

اصلا امکان طلاق نیست اصلا 

اصلا به طلاق فکر نکن زندگیتو کن چه خوب چه بد همیشه به فکر پیشرفت باش نه به فکر پس رفت حتی فکر کردن به طلاق عذاب اوره عزیزم توی این دوره زمونه بخوای طلاق بگیری هم باید چهار سال بدویی همم کل پولاتو باید تو راه دادگاه ها بدی تحمل کن صبر کن ایشالله درست میشه میدونم سخته میدونم دل نازکی منم مثل توام ولی عیب نداره گریه کن اشک. بریز بالشت بزار جلو دهنت جیغ بکش برو حموم یک دوش اب سرد بگیر خودتو اینطوری خالی کن ولی به فکر این راه ها نباش و در ضمن تا زندگیت رو به راه نشده بچه دار نشو

عزیزم امشب که میخوابی بعد از اینکه بیدار شدی لطفا لطفا لطفا از این ورژن الانت خداحافظی کن یک خود واق ...

عزیزم درست میگی ممنون از راهنمایی قشنگت 

ولی شوهر من پیشم نیست خارج زندگی میکنه منم هنوز کارام درست نشده که برم پیشش 

من اینکارایی که گفتی میکنم همیشه اینجا سعی میکنم به خودم برسن و خوشحال باشم ولی همیشه انگار ی چیزی تو وجودم کمه . دلم میشکنه وقتی اخر شبا که تنها میشم یا سرم خلوت میشه با خودم فکر میکنم شوهر دارم ولی دوسم نداره همسر دارم ولی همدمم نیست همش گریم میگیره ولی سری اشکامو پاک میکنم میگم من قوی ام من نیاز به دوست داشته شدن توسط اون ندارم ولی خیلی دلم میشکنه صدای شکستنشو میشنوم

هزار بار بهش گفتم میگه دوست دارم بچه بازی نکن

طبیعیه منم به شوهرم میگم دوستم نداری میگه این لوس بازیا چیه اصلا خوشم نمیاد دختر باید سنگین باشه این سبک بازیارو از خودت در نیار:)  منم خورده میشه تو ذوقم و گریه میکنم طبیعیه عزیزم مردا همینن