2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

| مشاهده متن کامل بحث + 721 بازدید | 123 پست
مشاوره ام صد بار رفتم 😂🤦🏻‍♀️درس نشد

تحمل کن صبر کن دیوونگی نکن تو دوسش داشته باش بزار اون بی محلی کنه هیچوقتم غرور نداشته باش نزار احساساتت شرمنده غرورت بشه ابجی ایشالله درست میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو همونی نبودی گفتی بیا واتساپ؟ 😐خودت پسری اره؟

خواستم بهت در کل بگم اگر میخوای نیاز به یکی به غیر از شوهر خودت داری همچین کاری کن ولی عشق چیز قشنگیه براش بجنگ ببخشید حرف هام با عقل جور در نمیاد امشب کات کردم بخاطر بیماریم  الان هم دارم مینویسم کریه م گرفته 🥺

به نظرت اصلا بهش پیام ندم زنگم نزنم؟

ن این کارو نکن هر روز بهش زنگ بزن ولی ن زیاد روزی یک زنگ و یک پی ام زنگ بزن حالشو بپرس از اخر بگو زنگ زده بودم بگم دوست دارم سریع خدافزی کن یک پی ام خالی بفرست براش و بنویس عاشقتم زندگیم❤ دیگه هیچی ننویس منتظر جوابم نباش مطمعن باش میخونه و خوشحال میشه

خواستم بهت در کل بگم اگر میخوای نیاز به یکی به غیر از شوهر خودت داری همچین کاری کن ولی عشق چیز قشنگی ...

بنظرم چون شما ادم متعهدی نیستی دوستم نداری کسی متعهد باشه ازدواج که میکنی مثل رل زدنای شما نیست که بگی عب نداره کات کردیم یکم گریه میکنم بعد میرم سراغ بعددی نخیر اینطوری نیست بحث یکک عمر زندگیه پس لطفا پیشنهاد نده به زن شوهر دار که دوست پسر بگیره

ن این کارو نکن هر روز بهش زنگ بزن ولی ن زیاد روزی یک زنگ و یک پی ام زنگ بزن حالشو بپرس از اخر بگو زن ...

من براش همین الان این متنو نوشتم:

Delam shekaste bud in harfa ro zadam ba inke be harfam tawajo nakardi wali eshkal nadare dele khodam arum shod
Dige saay mikonam chizi nagam Wali motmaen am sob mishe in shab, roshan mishe siahi , belakhare khoda be dele shekaste man am negah mikone🤲🏻

خواستم بهت در کل بگم اگر میخوای نیاز به یکی به غیر از شوهر خودت داری همچین کاری کن ولی عشق چیز قشنگی ...

اره همینجوریشم خدا به من نگاه نمیکنه برم خیانتم کنم که دیگه کلا همه چیمو از دست بدم؟ الان حداقل خودم و خدا رو دارم

اره همینجوریشم خدا به من نگاه نمیکنه برم خیانتم کنم که دیگه کلا همه چیمو از دست بدم؟ الان حداقل خودم ...

عزیزم بحنگ براش تا جایی که میتونی خودت رو کنارش تصور من ملکه ی پشت اون ادم تویی نه کس دیگ😊🥺 کاشکی من هم کنار اون بودمم😭