2777
2789
عنوان

هر کی دلش گرفته بیاد

721 بازدید | 123 پست

سلام بچه ها من چهارساله که عقد و ازدواج کردم خودم ۲۱ سالمه شوهرم ۲۳ 

شاید مسخرم کنین و بعضیاتونم بهم میگین من دروغ میگم 

ولی واقعا خیلی دلم گرفته ازینکه شوهرم دوسم نداره ،شب تا صب بهش فکر میکنم صب تا شب😔 اصلا از فکرم بیرون نمیره 

ینی من تا اخر عمر باید غصه بخورم؟ منم دلم میخاد کسی عاشقم باشه 

بی محلی کردم محلش دادم خوبی کردم بدی کردم درست نشد ، فکر میکنم اگه کسی دوست نداشته باشه تا اخر عمرم هر کاری کنی بازم دوست نداره.

همیشه ام وقتی اوایل ازدواجم بود با خودم میگفتم هنوز بچه ام بزرگ بشم دیگه بع فکر عشق و عاشقی نیستم یا میگفتم دست از دوست داشتنش بر میدارم ولی هر کاری میکنم نمیشه همش دلم براش ت.نگ میشه اونم خیلی خره 

هر چی بعش میگفتم اگه قدر چیزایی که داری. و ندونی خدا ازت میگیرتشون ولی انگار نه انگار 

اگه یکی میتونه با حرفاش ارومم کنه لطفا ی چیزی بگه که فعلا دلم اروم شه😭

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اگه تو رو نمیخواسته پس چرا باهات ازدواج کرده؟🥺مگه به زور نشوندنش سر سفره عقد؟

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤
راهنمایی کردنت باید از ریشه حلش کنیم رفیق کنارتم

ببخشیدا چرا تو سایت کجکش نمیکنین؟

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
اگه دوست نداره چرا ازدواج کرده باهات عزیزم ؟

جریانش طولانیه تو تایپکای اولم گفتم فکر کنم. اصلا تو فاز عاشقی نیست کلا زن گرفته که بچه داشته باشه ی نسلی ازش باقی بمونه 

جریانش طولانیه تو تایپکای اولم گفتم فکر کنم. اصلا تو فاز عاشقی نیست کلا زن گرفته که بچه داشته باشه ی ...

خودتو با یه هنری سرگرم کن گلم

←⁩⁩میخواهم رویاهایم را به موهایم سنجاق  کنم🌈🌌🏩🔮🧸السلام علیک یا اباعبدالله الحسین (ع)
اگه دوست نداشت باهم ازدواج نمیکردین بعضی مردا اخلاقشون سرده به زبون نمیگن 

ی مدت خوب شده بود میگفت بعضی وقتا ام حرفای عاشقانه میگه ولی من از رفتارش میفهمم دوسم نداره اصلا دوسم نداره 

مرد سالاره زنا رو ادم حساب نمیکنه