2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم نمیدونم چیکارکنم نصفه شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 99 پست
میندازم تراس خودشو میکوبه به در انقد بعبع میکنه

معلومه تو تراس بع بع میکنه،

بزار تو حیاط ببندش به چیزی یه کم کاهو اینا براش بریز،خوابش ببره اونجا،

تو تراس خوابش نمیبره که

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الان تو بغلمه ساکته ولش میکنم شروع میکنه کلی فهش خوردم خونمم اپارتمانیه😭😭😭

دوستم یه ماهه خودش تو تراس نگه داشته خونه اونم اپارتمانیه

خدایا مرسی        

تا صبح پیشش باش از تنهایی و غریبی بع بع میکنه

آره،برو پیشش،

دیدی جوجه کوچولوها وقتی پیششون نیستی چقدر جیک جیک میکنن میری پیششون انگار مامانشونی آروم میشن 

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!
در عرض دو ثانیه یه شیشه شیرو خالی میکنه

ننه جان

تنهاش نذار نازش کن

اون هنوز بچس

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
اب بدم؟ 

اره آب هم بده 

ولی نازش هم بکن

اون بچست 

♥️هموطنان گلم، نیاکان ما انسانهای شریفی بودند، شما هم دق دلی سختی روزگار را سر افغانها خالی نکنید، باهاشون جوری رفتار کنید که دوست دارید با خودتون تو آمریکا و اروپا اونجوری رفتار بشه♥️خدایا مادرمو قبل از صدسالگیش ازم نگیر، اگر هم برات مقدوره من را مادر یه دختر (ترجیحا چشم سبز) بکن که سه تایی مادر و دختر و مادربزرگ با هم  لذت ببریم.♥️ سلامتی چشم و صورت و پاهامو به تو میسپارم.♥️
ننه جان تنهاش نذار نازش کن اون هنوز بچس

خودم بچه ۴ ماهه دارم الاناس که بیدار بشه

این گوسفندو از بغلم میذارم زمین همه رو بیدار میکنه خودمم دو روزه نخوابیدم چقد حماقت کردم اخه

خدایا مرسی