2777
2789
عنوان

یه غلطی کردم نمیدونم چیکارکنم نصفه شبی

| مشاهده متن کامل بحث + 1114 بازدید | 99 پست
سلام استارتر چیکار کردی؟ ببعی تا کی خوابید؟ پسرت بیدار نشد؟

سلام عزیزم پسرم بیدار شد دستامو شستم لباسمو عوض کرم بچمو بغل کردم هرجا میرفتم گوسفنده دنبالم میومد نشستم بچه رو شیر بدم گوسفنده تو خونه‌ میچرخید و پرش میزد بازی میکرد و هرازگاهی میمومد مارو نگاه میکرد ترسیدم جیش کنه انداختم تراس بازم خودشو میکوبید به در و ببع میکرد بلنددددد

بچه رو خوابوندم اونو بغل کردم که بقیه به صداش بیدار نشن تا همین الان این روند ادامه داشت تا اینکه الان بردیمش دادیم به دوستم

دوستم‌میگه به تراس ما عادت داره اونجا ساکته

خدایا مرسی        

سلام عزیزم پسرم بیدار شد دستامو شستم لباسمو عوض کرم بچمو بغل کردم هرجا میرفتم گوسفنده دنبالم میومد ن ...

وای خدا😍😍😍😍

چه با مزه بوده،قشنگ تصورت کردم،انگاری بچه ات بوده،پسرت و خوابوندی اونو بغل کردی،خدااا😍😍😍

الهی که خدا دلت و شاد کنه و جواب این خیرو خوبی و دل مهربونت و بده،💝💝💝❤❤🌹🌹🌹

خوش باش که هر که راز داند،داند که خوشی خوشی کشاند!

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

شوهرت صبح غرغر،نکرد؟

غرغر کرد 

صبح رفت سوپرمارکت میگفت صداش تا اونجا میومد ابرومون رفت

بعدشم برد داد به صاحبش

از دوستم پرسیدم اونجا چطور بود گفت خودش رفت تو تراس خوابید، به اونجا عادت کرده

خدایا مرسی        

سلام خوبی دوستم؟میای درباره غسل و وضو بالاک یا کاشت ناخن حرف بزنیم؟

خیلی دلم میخواست بکارم ولی همه میگن نماز و غسل نداره

شما یه جا کامنت گذاشتین که دلایل زیادی دارین که میشه...

میشه منو قانع کنی؟یا مرجعی میشناسید که اجازه بده بکاریم؟

نه تو آنی که همانی، نه من آنم که تو دانی