2777
2789

دانشگاه ازاد یا یک سال پشت کنکور موندن؟؟

رشته انسانیم، دانشگاه ازاد اگه برم میرم رشته حسابداری پشت کنکور بمونم یا برا فرهنگیان میخونم یا حسابداری

۱ سال پشت کنکور بمون فوقش سال دیگه همین آزاد رو میری ولی یک عمر حسرت نمی خوری که یک سال دیگه تلاش نک ...

من خودم با هردوش اوکیم حالا با پشت کنکور موندن بیشتر چون اگه برم دانشگاه ازاد حسرت دانشگاه دولتی و تلاش نکردن رو دلم میمونه :) پشت کنکور موندن هم روحیه قوی میخواد خیلییی میترسم از پسش برنیام خیلی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پشت کنکور موندن هزینه داره

ازاد هم هزینه داره

اگه فقط فرهنگیان میخوای پشت بمون اما اونم تضمینی نیس

ظرفیت ها رو یهو کم و زیاد میکنن

حسابداری هم ک ارزش نداره بمونی وقتی تو ازاد میتونی بخونی

خودت به کدوم رشته بیشتر علاقه داری؟ 

لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

خدایا هرکس هرچیزی برای من خواست اول همون چیزو به خودش بده🤲🏻 من از همونام که نه مذهبیا قبولشون دارن نه غیرمذهبیا ترکیبی و حد وسطم😊 با بحث کردن با من نمیتونی عقاید و نظرات منو عوض کنی اگه دیدی تو بحثی جوابتو ندادم بدون در حدی نبودی که جوابتو بدم😏 

پشت کنکور موندن هزینه دارهازاد هم هزینه دارهاگه فقط فرهنگیان میخوای پشت بمون اما اونم تضمینی نیسظرفی ...

همه چی هزینه و ریسک رو داره ولی خب دیگه الان مجبورم بین یکی از این دوتا رو انتخاب کنم🫠

شما بودی کدوم رو انتخاب میکردی؟؟

خودت به کدوم رشته بیشتر علاقه داری؟ لطفا بیاین تاپیک اخرم نظر بدین

من هردورو دوست دارم حسابداری رو برای کار توی بانک ، فرهنگیان هم برای خوشحالی خانوادم و استخدام شدن، امسال که کنکور دادم اصلا برا فرهنگیان نخوندم چون هدفمم اصلا نبود هدفم حسابداری بود ولی الان که حسابداری رو نیاوردم میگم شاید با ریاضی درساش هم نمیتونستم کنار بیام اصلا نمیدونم چیکار کنم واقعا

باشه عزیزم❤️

همه چی هزینه و ریسک رو داره ولی خب دیگه الان مجبورم بین یکی از این دوتا رو انتخاب کنم🫠شما بودی کدوم ...

من خودم یه سال پشت کنکور موندم به خاطر فرهنگیان

سال اول یه مشکل پیش اومد نتونستم بخونم

سال دوم تراز ۸۵۰۰ اوردم فرهنگیان

اما بومم ظرفیت پارسال که ۲۳ نفر بود رو یهو کرد ۳ نفر

دیگه قبول نشدم

برا همین میگم به خاطر فرهنگیان پشت کنکور موندن برا فرهنگیان ریسکه

من خیلیییییی هم هزینع کردم ماهی شاید ۱۰ میلیون خرج درسم میکردم

من خودم یه سال پشت کنکور موندم به خاطر فرهنگیانسال اول یه مشکل پیش اومد نتونستم بخونمسال دوم تراز ۸۵ ...

اووووو شتتت🫠🫠🫠🫠چهه بددد واقعااا برای ماهم امسال همینطور شد امسال ظرفیت ها خیلیی زیاد بود برای شهرمون دوستم که قبول شد دقیقا ترازش مثل شما بود 8 هزار دبیری اورد وای الان ترسش افتاد به جونم که سال بعد ظرفیت هارو بیارن پایینن امسال حدود 20 خوردی قبولی داشتیم🫠🫠

من خودم یه سال پشت کنکور موندم به خاطر فرهنگیانسال اول یه مشکل پیش اومد نتونستم بخونمسال دوم تراز ۸۵ ...

به عنوان کسی که پشت کنکور مونده میشه یکم نصیحتم کنی؟؟ چه توصیه هایی داری؟؟ و اینکه چطوری روحیه تو حفظ کردی؟؟ من بعد دو هفته هنوز دلم میخواد بزنم زیر گریه و اینکه اگه دوست داری میشه بگی چه رشته ای خوندی؟؟