2777
2789
عنوان

کودک ۱ ساله ام هنوزچهاردست وپا وسینه خیزنرفته نگرانشم

| مشاهده متن کامل بحث + 517 بازدید | 67 پست
کاردرمانی لازم داره صدرصد بچه یکساله باید بتونه رو پاهاش بایسته قدم برداره ۷۰ درصد بچه هم یکسالگی را ...

ماهم اصلاتوی فامیلمون نبوده همچین چیزی

دوست نداشتم دخترم ببرمش دکترسراین که نترسونتم حالابرای یک سالگی میبرمش توکل برخدا

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دختر من ۱ سال و پنج ماهگی راه افتاد وقتی یه سالش بود اصلا نمیتونست حتی با تکیه گاه رو پاهاش بمونه الان باید التماسش کنم یه کم بشین مامان جان

نگران نباش عزیزم

فقط 3 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
چشم دنیا بشود کور، تو مستانه برقص...
دختر من هیچکدوم از اینکارارو نمیکرد خودشو میکشید زمین ۱۵ ماهگی پاشد یهو راه رفت نگران نباش

تااون موقع من دق میکنم دقیقا دخترمنم هی میچرخه یابه روی چهاردست وپا میادشل میشه میفته جیغ میزنه بعددنبال من همش گریه میکنه بچم میتونست اگربه جایی بگیره دنبال من بیادخوب بود

بهداشت محل اطلاعاتش در حد همون امپول و سرم زدنه! پزشک متخصص نه،،، عمومی هم نه!!!!! بهیار؟؟؟؟🤌🏻🤌🏻 ...

بهداشت ها مراحل رشد بچه ها رو چک میکنن .من هربار ک میبرم میگه تو فلان سن باید بتونه این کارها رو انجام بده .همیشه چیزهایی ک میگه یا بچم تازه یاد گرفته یا بیشتر بچه ها خودش بلده و اینطوری میفهمم کودکم سالمه و طبق روند رشدش داره بالا میرهِ.اصلا یه چیزا عجیبی گاهی میپرسه ک به نظر ما مهم نبستن ولی برا اونا تشخیص و تکامل رشدن 

تااون موقع من دق میکنم دقیقا دخترمنم هی میچرخه یابه روی چهاردست وپا میادشل میشه میفته جیغ میزنه بعدد ...

نه بابا منم استرس الکی کشدم من بهت قول میدم یهو پا میشه را میفته

من یه شب مردم صب پاشدم صبونمو خوردمورفتم پی زندگیم...
ماهم اصلاتوی فامیلمون نبوده همچین چیزی دوست نداشتم دخترم ببرمش دکترسراین که نترسونتم حالابرای یک سا ...

ترس چیه خواهر من فوقش میگه ببر کاردرمانی برات تمرین میده 

خدایی ناکرده اگه درمان هم خواست لازم نیست ب کسی بگی بشی نقل دهن خاله خان باجیا 

من دخترم بردم گفتار رمانی ۲۰ ماهش بود خودانگیختگه کلمه نمی‌گفت گفتارمان گرفتم براش ب حز باباش من کسی نمیدونه الانم ۲۸ ماهشه کامل حرف میزنه

اخه اونا میفرستن دکتر

خو‌چه کاریه تو این گرما و کرونا و... یه روز پاشه بره بهداشت، به روزم وقت بذاره برا متخصص( اونم تازه اگه ارجاعش بدن به متخصص) 

یه باره بره متخصص که خیالش راحت بشه 

💖..من حتی قلبمم منت تپیدن بذاره درش میارم..💖