2777
2789
عنوان

کودک ۱ ساله ام هنوزچهاردست وپا وسینه خیزنرفته نگرانشم

| مشاهده متن کامل بحث + 516 بازدید | 67 پست

چرا بی خودی نگرانی عزیزم هر بچه ای یه جوره یکی 11 ماهگی عضله هاش سفت میشه را میره یکی18  ماهگی نه اونیکی زود راه افتاده زرنگه نه اونکی دیر راه رفته تنبل، بچه با بچه فرق داره نیا اینجا که نگرانت کنن که بچه من شش ماهگی راه رفته که تو دلت خالی بشه یه متخصص ببر برا چکاپ خیالت راحت شه

دخترم 8  ماهه است نه می تونه بدون کمک بشینه نه چهار دست و پا راه بره دکتر بردم گفت اصلا نگران نباش به وقتش که عضله هاش سفت شد همه کار می کنه

پسرم که اصلا چهاردست و پا نرفت 14 ماهگی راه افتاد، عجله نکن برای راه رفتن راه بیفته یکسره باید دنبالش باشی خرابکاری نکنه

گفتند که او عاشق گیسوی کمند است موهای من از عصر همون روز بلند است
دختر جاری منم ده ماهشه فقط رو سینه است تازه با تکیه کاه میشینه ولی خب اصلا نگران نیستن بنظرم بعضی از ...

راست میگین؟یعنی نمیتونه اونم سینه خیز بره

خب خداروشکر.پس هستن مثل دختر من

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چرا بی خودی نگرانی عزیزم هر بچه ای یه جوره یکی 11 ماهگی عضله هاش سفت میشه را میره یکی18  ماهگی ...

ای وای پس باهم دیگه هم دردیم چقدرقشنگ گفتی😍😍😍میدونی ایرادکارمن کجا بود سرخود قطره آد رواز ۶ ماهگی قطع کردم وبه جاش مولتی ویتامین دادم که اشتباه بزرگی کردم والان دوباره شروع کردم بهش آدمیدم

🔔🔔سلام دوستم نگران نباش. منم این روزا رو گذروندم . دختر منم نه سینه خیز رفت نه۴دست وپا. چرا؟ همش ...

من حس میکنم میترسه چون خیلی هم باهاش تمرین کردم یاپاهاش جون نداره خودشوبکشه یاترس داره تمرین زیادباهاش کردم ولی همین که میگین به مبل تکیه اش میدین روانجاش میدم انشالله نتیجه بده مرسی از دل گرمیتون شایدیه سری بچه ها سینه خیزرفتن وچهاردست وپا رودوست ندارن ومیخوان یهویی راه برن...

من حس میکنم میترسه چون خیلی هم باهاش تمرین کردم یاپاهاش جون نداره خودشوبکشه یاترس داره تمرین زیادباه ...

اره گلم نگران نباش. دختر منم میترسید اما یاد میگیره. فقط و فقط تمرین کن گریه ام کرد اشکال نداره. ان شالله نتیجه بگیری

narssis سابقم. کاربریم بالا نمیاد.
ای وای چقدربد...یه سری ازدکترهامونم تشخیص هاشون اشتباهه... دخترمن زودگردن گرفت ونشست ولی این سینه خ ...

ببین بچه شما یباره به جای سینه خیز وچهار دسته وپا راه میره نگران نباش

مامانم میگف

خدایا شکرت...اینبار نی نی تو دلیم رو بهم سالم هدیه بده لطفا🥰🥰😘🥰😘