بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اولی همکلاسیم بود بهم خیانت کرد تا دوسال جلو چشم من با یه ترم پائینی میگشت چقدر زجرکشیدم وگریه کردم سنم کم بود احساسی بودم دومی خانواده ام نذاشتن همیشه دعا میکزدم به هم برسیم احساس میکردم بدون اون میمیرم بعد من زن گرفت باز به من پیام داد بارها شنیدم به زنش خیانت کرده خوشحالم شوهرمن نشد اصلا بعد ازدواج دیگه جای پشیمونی نیست. اون چیزهایی که تو دوستی جالبه بعد ازدواج قابل تحمل نیست اینکه شوهرت زیاذی روت حساس باشه نزاره لباس هایی که میخوای بپوشی واست دیونه بازی دربیاره مرتب چکت کنه اینا تو دوستی جالبه بعد ازدواج یه شوهرنرمال میخوای فقط میخوای بهت خیانت نکنه و اخلاقش خوب باشه ازادت بزاره یه بار سرت داد بزنه توجمع دیگه اون زندگی رو نمیخوای. قبل اینکه عاشق بشید مطمئن بشید اون شخص همونیه که میخواید نه فقط همینجوری عاشقید دست خودتونم نیست. باکسی ازدواج کنید که منت بکشه بیاد خواستگاری نه با دعا وصلوات بیاد همین جوریشم خانواده شوهر رو مخن چه برسه از اول شمارو نخوان بخدا این حرف ها شوخی نیست فقط به عشق و عاشقی فکر نکنید