2777
2789
عنوان

تاحالا عاشق شدین چیشد بهش نرسیدین؟؟؟؟ از اینکه نرسیدین...

| مشاهده متن کامل بحث + 572 بازدید | 76 پست
عاشق شدم به شدت خییلی خیییلی زیاد  تا حدی که دارم میمیرم دیگه😭  باورت نمیشه همین الان د ...

مث من ❤هعی...

بهش نگو به روشم نیار بعد فکر میکنه چون خیلی دوستش داری هرموقع دوست داشت میتونه ناراحتت کنه یا بخاطر بقیه ناراحتت کنه بعد پبش خودش بگه بعد خرش میکنم... 

درمانگر ذهن و روح😌💜

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حتی جایی ببینمش باز هردومون به هم نگاه میکنیم ولی کوچکترین خطایی از هیچ کدوممون سر نزده من هیچ وقت د ...

حس نداشتنش ناراحتی حسرت ندارین؟؟؟

درمانگر ذهن و روح😌💜
اگ داشتم همون موقع میرفتم سمتش عشقه من شوهرم بودوهست..ولی ازنگاه کردنش خوشم نمیاد

افرین ... 

دور از جونتون ولی

چون زیاد توی سایت دیدم برعکس شما خانم هم به آقا حس دارن پرسیدم

درمانگر ذهن و روح😌💜
ناراحت نیستی بهش فکر نمیکنی یا حسرت داشتنش؟

اویل بیشتربهش فکر می کردم  فامیل دور بود وهر ازگاهی میدیدمش ولی الان اصلا اگر ببینمش هم اون لحظه یجور خاصی میشم ولی ناراحت اصلا اون دو تا پسر داره منم یه پسو یه دختر خانمش قشنگه ولی یکم پاش میلنگه البته خودشم قشنگ بود و غیرتی الان مطمئن زنش خوشبخته البته منم زندگیم خوبه خدارو شکر

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤

حس تنفردارم چون خیلی پیش اومده شوهرمو ریخته بهم میگف از نگاه کردنع این پسره عذاب میکشم اذیت میشم بهانه میاورد ب ی چیزی دعوامون شه ک اروم شه😕

خدایا شکرت واسه هدیه های قشنگت پسرمو دخمله تودلیم🤰🏻🥰😍
اویل بیشتربهش فکر می کردم  فامیل دور بود وهر ازگاهی میدیدمش ولی الان اصلا اگر ببینمش هم اون لحظ ...

خداروشکر 💗 چقدر خوشم اومد از طرز فکرتون و مهربونیتون👌🏻

درمانگر ذهن و روح😌💜

حتی یکبار ب خانومش گف طوری ک شوهرم بشنوه گف امیرحسین بیشتر ب نازنین رفته شباهتش بیشتزسمت مامانشه ماهم همه دعوت بودیم خونه مادرشوهرم شوهرم گف پاشو بریم نموند 

خدایا شکرت واسه هدیه های قشنگت پسرمو دخمله تودلیم🤰🏻🥰😍

بنام خدا 

عاشق شدم اونم عاشقم بود همه چی خوب و عالی بود تااااا اینکه ی عوضی نزاشت بهم برسیم‌و خانواده ها مخالفت کردن...

خلااااصه این شد ک من ازدواج‌کردم  اونم چندسال بعدمن باکسی ک هم‌نام منه ازدواج کرد الان من پسردارم‌اون دختر

کاربری چهارممه دیگه نترکونید منو😏دیگه شماره ندارم بیام سایت☹رحم کنید به هم دیگه..وقتی یکی نظرمخالف میده زود گزارش نزنید تعلیق نکنید ..انسانم ارزوست😆
حتی یکبار ب خانومش گف طوری ک شوهرم بشنوه گف امیرحسین بیشتر ب نازنین رفته شباهتش بیشتزسمت مامانشه ماه ...

وای بعد زنش میدونه قبلا عاشق شما بوده

بیچاره زنش...

درمانگر ذهن و روح😌💜