2777
2789

خوشحالین یا ناراحت

حالا میگین خوشحال چرا گاهی وقتا ممکنه عاشق یه آدمی بشین که میدونید اشتباهه ولی نمیتونید ترکش کنید خوشحالی از این بابت منظورمه 

اگر عاره پشیمون نیستین بهش فکر نمیکنید

درمانگر ذهن و روح😌💜

من رسیدم ب شوهرم ولی اونیک منو دوس داشت الان شده شوهر دخترخاله شوهرم☹️آوازش دراومده بود دوسم داره میومد خواستگاری شوهرم ب گوشش رسیده بود الان بینهایتتتت روش حساسه خط قرمزشه

خدایا شکرت واسه هدیه های قشنگت پسرمو دخمله تودلیم🤰🏻🥰😍

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون موقع فکر میکردم عشقه

اما الان نمیدونم که واقعا عاشقش شده بودم یا نه.

میدونستم آدم درستی نیست و بدرد من نمیخوره ولی همش بهش فکر میکردم، آخرم ازدواج کرد و من اون حس رو تو خودم کُشتم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...

اره 

اون تایم من بچه بودم و بی تجربه 

و اون ته تجربه ......

من با بچگیام نذاشتم بجایی برسه 

اابته که میدونستم سرانجامیم نداره 

خیلی زیاد  دلم براش ت*نگ (چرا این کلمه مجاز نیست!؟🤣) میشه و فراموش نکردم 

تو کلاه قرمزی داشتن تئاتر بازی میکردن با موضوع:" خواستگاری کفش از توپ" اول کار پدر داماد برگشت به خانواده عروس گفت : بله شنیدیم که یه دختر توپی دارید... :)))

عاشق شدم برای اولین بار تو عمرم با یه پسر دوست شدم(همیشه سرم توی کتاب بود و به فکر درس و.... بودم) . اما الان پشیمونم چون میدونم به احتمال نود درصد بهش نمیرسم، الانم دارم با خودم کلنجار میرم که یجوری رابطمونو  تموم کنم

دو صد گفتار نیم کردار نباشد کردار نیکو کن گفتار نیکو هنر نیست 🍃🌿☘ همه عالم تن است و ایران دل 💚🤍❤

حتی جایی ببینمش باز هردومون به هم نگاه میکنیم ولی کوچکترین خطایی از هیچ کدوممون سر نزده من هیچ وقت دیگه بهش فکر نمیکنم مگر اینکه ببینمش اونم زود صورتمو برمیگردونم

مراتاجان بود جانان تو باشی❤❤❤
بله کسیو دوست داشتم ولی خب چه میشه کرد با عقل تصمیم گرفتم چون نمیشد ومادرش بنظرم نذاشت

ناراحت نیستی بهش فکر نمیکنی یا حسرت داشتنش؟

درمانگر ذهن و روح😌💜
دیگه بهش فکر نمیکنی.؟ 

دروغه اگه بگم میبینمش بهش فکر نمیکنم 

ولی خب دیگه اون حسو بهش ندارم

گاهی گمان نمیکنی ولی خوب میشودگاهی نمیشود که نمیشود که نمیشود گاهی هزار دوره دعا بی اجابت است  گاهی نگفته قرعه بنام تو میشود  این نیز بگذرد...