سلام بچه ها امروز دقیقا یه هفتست این کرونای لعنتی رو گرفتم دوبار دکتر رفتم سرم زدم دوتا نوروبیون زدم الان بعد یه هفته حال عمومیم کاملا خوبه ولی سرفه امونم بریده مخصوصا شبا اصلا میگه چشمتو نبند که میخوام خفت کنم اینقد سرفه های شدید کردم کل اعضای بدنم میخواد از مقعدم خارج بشه از ترس بیدار شدن دخترم شبا مجبورم رو مبل نشسته چرت بزنم دیگه خسته شدم کسی راهکاری داره برام.. 🥺😭
تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمیآییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
یه ذره طول میکشه الان من یک هفتس دارم خفه میشم دکتر گفت شاید یک ماه طول بکشه😐😐😐😐😐😐
تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمیآییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
توی خونه بوخور اکالیپتوس بزار اسپری دهانی استفاده کن شربت های سرفه رو سر ساعت بخور بوخور جوش شیرین هم خودت استفاده کن
خدا آن حس زیباییست که در تاریکی صحرا زمانی که هراس مرگ آرامشت را میدزدد یکی آهسته میگوید (کنارت هستم ) ودل آرام میگیرد .ای خدای بزرگ هوای ما بنده های کوچیکت رو داشته باش .هرگز نترسید، کافی است به آیندهای ناشناخته، همراه با خدایی شناخته شده اعتماد کنید. خدای دیروز و امروز خدای فردا هم هست
بخدا میخورم حتی سرکه سیب که ازش فراری بودم هم مرتب بخور میدمو قرقره میکنم ولی فایده نداره میترسم ریم درگیر شده باشه.. خسته شدم دلممیخواد یکمبخوابم ولی سرفه نمیزاره
پودر روتارین پزشک ها میگن واسه سرفه و گرفتگی صدا خوبه. روزی یه شاسه باید مصرف بشه. از داروخانه باید تهیه کنید. ولی اول حتما اگر داروی خاصی میخورید یا باردار هستید به پزشک داروخانه بگید تا مطمئن شید تداخل دارویی نداشته باشه براتون واسه احتیاط
نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»