2777
2789
عنوان

توروخدا کمک کنید سرفه داره منو از پا درمیاره...

| مشاهده متن کامل بحث + 208 بازدید | 33 پست
از روز چندم سرفه هات شروع شد؟ دیکه چ علایمی داشتی؟

از روز دوم سرفه های خشک صدادار بیچاره دخترم وحشت میکنه سرفه میکنم بی‌حالی و ضعف عمومی داشتم بیشتر تو‌گلوم بود بعدم که الان فقط سرفه ازش مونده

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادرشوهر من سرفه هاش فقط با شربت زوفا خوب شد  اونم خیلی اذیت شد

من فقط پلارژین یکم‌آرومم میکنه اونم زود اثرش میره دوباره شروع میشه حالا اینم‌میگیرم ایشالا برای منم جواب بده.. مادرشوهرتون ریش درگیر نشد؟

من تا دو ماه سرفه میکردم هر چی میخوردم بهتر که نمیشد هیچ بدترم میشد تا اینکه خودش یهو قطع شد فقط با ...

یا خدا من‌میمیرم که... الان از خواب دارم‌میمیرم فقط کافیه چشامو ببندم از سرفه خفه میشم باید سریع پاشم بشینم 

چایی کم رنگ که خیلی داغ نباشه با عسل و کمی لیموترش تازه 

دمنوش آویشن که بازم خیلی داغ نباشه با عسل قاطی کن و بخور.   واقعا برای سرفه عالیه.  باید زیاد بخوری تا جواب بده. تو آب گرم گلاب بریز و بخور 

غرغره آب نمک یا گلاب هم خوبه هر شب حتما انجام بده

سوپ بلدرچین هم خوبه کلا بدنت رو تقویت میکنه

ان شاءالله زودتر خوب میشی 

من اهلِ دوست داشتَنَم...تو اهلِ کجایی؟                   با عرض پوزش، درخواست دوستی پذیرش نمیشود🚫