2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی 🙃انگار برام خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 71 پست
دیگه کار ازنماز و دعا گذشته من واقعا نابود شدم 

نا امید نباش هیچ وقت

آدمی به امید زنده ست

امیدوارم حاجت دلت روا بشه 

تبریک

1
5
10
15
20
25
30
35
40
اَللهُمَّ عجِّل لِوَلیِّکَ الفَرَج                                                        یه صلوات بفرست برای ظهور آقا 
نا امید نباش هیچ وقت آدمی به امید زنده ست امیدوارم حاجت دلت روا بشه 

ممنون 

دیگه امیدی برام نمونده بقیشم هرچی شد شدد

همسر دو متری و ورزشکارمن ،بی صبرانه منتظرم خدااا با قدرت و عظمت زیادش تو رو یهوییی سررراه من قرار بده ومن به ارامش برسم، بی شک خدا بهترین  و جذابترین مرد و برام میفرسته وبعدشم یه دختر ناز عروسکی به اسم مرسانا میده که من خوشبختیم کامل کامل میشه ،بی شک من خوشبخترین پرنسس ایران میشم💓خدایااا بابت اینکه بهترینا رو درنظر گرفتی شکرررررر🙏😘

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چهار روز بعد منم میشم سی ساله واقعا حس شما رو دارم حتی بدتر نمیتونم قبول کنم...

انگار عقلم داره به منه احساسی زور میگه 

وای نمیتونم قبول کنم که دهه ۲۰ تموم شده 

عدد ۳۰ خیلی غریبه حس میکنم کارایی که باید میکردمو و تا الان نکردم دیگه نمیتونم بکنم 

تا پارسال میگفتم برا بچه زوده الان حس میکنم دیره

در کل سی سالگی یه حس بین دیر و زوده نه میدونی دیر کردی یا هنوز زوده

در کل حس مزخرف کل وجودمو گرفته ۲۵ سالگیمو خیلی دوست داشتم🥲

امروز ۳ ۴ تا تار موی سفید توی سرم دیدمافسرده شدم☹

منم 31 سالمه ولی 100 تا یا شایدم بیشتر موی سفید دارم

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

خواهش میکنم جنسیت بچمو بهم بگو لطفا

بچه های منم هر دو به این پهلو بودن و پسر بودن،  منظورم حالت قرارگیریشه

آنلاین شاپ زنانه دارم حتما یه سر بزنید توی تلگرامه،  ممنون میشم ازم حمایت کنید. بچه ها چون شروع کارمه و میخوام مشتری پیدا کنم خیلی ارزون میدم جنسامو و خیلیم با کیفیت هستن کارام ، میتونید مقایسه کنید،مانتو و عبا و کت دامن و لباس فرم اداری و....  https://t.me/foroushaztolidi_ziba

چهار روز بعد منم میشم سی ساله واقعا حس شما رو دارم حتی بدتر نمیتونم قبول کنم...انگار عقلم داره به من ...

حالا یه چیزم توضیح بدم برات که بیشتر جابیفته برات سی سالگی   شما دهه ی سه رو تموم کردین و وارد دهه ی چهارم زندگیتون میشید

سلام عزیزم یه سوال داشتم پسرتون گفتی تو طیف اتیسم هستش گفتی جیغ زدن و بیقراری داره با دارو نمیشه کنت ...

سلام عزیزم

ببین دارم. ویس. ولا موسوی. گوش میدم

چند روزه. تی وی خاموش کردم و گوشی بهش نمیدم اهنگ نمیذارم

این چندروزه. جیغ. نزده. بیقرار هم نیس ( خیلی عجیبه)

انگار کارتون دیدن بازی گوشی همش. عامل. جیع. زدن بودن

گفتار درمان و کاردرمانش. میگن. شبه. اتیسم یا. بی بی دیجیتال. هست

طیف. اتیسم نیست

نمیدونم دیگه گیج شدم

همون. چشاته. که تورو. انقد. عزیز. میکنه😘درخواست دوستی نمی پذیرم