2777
2789
عنوان

بحران سی سالگی 🙃انگار برام خیلی عجیبه

| مشاهده متن کامل بحث + 1272 بازدید | 71 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من  تازه  گواهینامه گرفنم یعنی قبلش سالها منتظر زمان مناسبی بودم که برم دنبالش خلاصه الان ...

اگه این فکرارو از خودت دور کنی ذوق هم میکنی 

سی سالگی ام یه سنه مثل بیست سالگی 

نمیشه که توی یه سن متوقف شد 

یکی از قشنگیای زندگی همین ساکن نبودنشه ... 

🖇🧡... 

سن یه عدده،سعی کن تا میتونی همون کارایی ک تو ۲۰ سالگی انجام میدادی انجام بدی، اصلااا نذار فکر ۳۰ سالگی باعث شه شور جوونیتو از دست بدی،حالا خیلییییی راه مونده

منم تصورم همبن بود  ولی حال عجیبیه وقتی به بقیه میکی سی سالمه...

من تا پارسال بدم میترسیدم از زیاد شدن سنم با اینکه یه کاری انتخاب کردم که اگه بهت بگم درامدش چقده خندت میگیره

هرچی سنمون بالاتر میره خب باید زندگیمون با برنامه تر باشه چون دگ تفریحات زودگذر گول زننده نیست و ضمیر ادم شروع میکنه بازخواست کردن خودش 

من یکسال بولت داشتم الان دو ماهه دگ نمینویسم ولی  اون کارای اصلی که میخواستم تو یه روز انجام بدم مثل درس ورزش اینا برام تبدیل به عادت شدن اگه ببینم دوباره تنبل شدم باید بنویسم

یک عدد چپی 

امروز ۳ ۴ تا تار موی سفید توی سرم دیدم افسرده شدم☹

اونو ک همه دارن . داداش من ۲۰ سالشه چندتا سفید داره من ۲۸ سالمه ۲ دارم . ولی خانمای سی ساله خیلی خانمانه رفتار میکنن چون عقلشون کاملتر شده با عقل تصمیم میرن ن با احساس .از طرفی صورتشون خیلی جاافتاده میشه . من ک دوس دارم . از اینام‌هستم ک تو هر سن و سالی ک رسیدم قرتی خواهم بود خخخخ پیر هم بشم از اینام ک رژ میزنم و مو بلوند میکنم خخخخخ

من  تازه  گواهینامه گرفنم یعنی قبلش سالها منتظر زمان مناسبی بودم که برم دنبالش خلاصه الان ...

من که ۱ ساله از ۱۸ سالگیم داره رد میشه دیگه حسی به گواهینامه گرفتن ندارم🤦🏼‍♀️

شاید تلخِ و بی مزه،ولی مست چشاتم😈🍷
منم تصورم همبن بود  ولی حال عجیبیه وقتی به بقیه میکی سی سالمه...

منم متولد ۷۱ هستم و امسال ۳۰ ساله شدم

با پسرم داشتیم ی برنامه نگاه میکردیم

یه آقایی بود کچل 😁

گفت متولد ۷۱ عم

بعد با خودم  گفتم برووووووو بابا ۷۱ کجا بود ، این حداقل ۳۰ سالشه 😐🤣

بعد ب خودم اومدم دیدم ک تو ذهنم آدمای ۳۰ ساله پیر و کچلن 😆😆😆😆

(    )