2777
2789

روز جشن عقدم ، با فیلم بردار رفته بودیم باغ واسه عکاسی و اینا 

چند تا عروس داماد دیگه هم پخش و پلا بودن 

کنار ما یه عروس داماد بودن ، عروس چاق و تپل بود ولی خیلییی خوشگل و ناز شده بود داماد هم فقط تو خودش بود بزور ژست ها رو انجام میداد مصنوعی بودن داد میزد ازش 

بعد این عروس داماد رو مبل نشسته بودن عکس بگیرن داماد اصلا عروسو نگاه نمی‌کرد نگاش به زمین بود عکاس داد داماد عروسو نگاااه کن عروس بلند شد با ناراحتی گفت زمین خوشگلتر از منه از اون بعد داماد کنار رفت بیشتر عکسا رو عروس تکی میگرف و اون روز من و شوهرم فقط متعجب بودیم الآنم اون روز یادم افتاد واقعا ناراحت شدم 

متاسفم برای همچین مردایی که بهترین روز زندگی اون دختر رو زهرمارشون میکنن

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

ناراحت نباش  اونا بعدا خوب شدن 😅

من از آرایشگاه درومدم شوهرم به چاک لباسم گیرداد  بدجایی پیدابود حق داشت 😂  اونلحظه خیلی ناراحت شدم  آرایشگرم فهمید 

بعدنشستیم توماشین آشتی کردیم

ناراحت نباش اونا بعدا خوب شدن 😅من از آرایشگاه درومدم شوهرم به چاک لباسم گیرداد بدجایی پیدابود حق ...

روز عروسی خیلی بحث و قهر پیش میاد 

اما گذراعه ، زود رفع میشه 

ما ساعت نه صبح تا شیش غروب بودیم باغ 

اون عروس داماد یک دو ساعت قبل ما تموم شدن اما همچنان نصف روز اونطوری بودن

کاربری دست دو نفره دوستان 😊❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

روز عروسی خیلی بحث و قهر پیش میاد اما گذراعه ، زود رفع میشه ما ساعت نه صبح تا شیش غروب بودیم باغ اون ...

اگه ادامه دار بشه و تاشب ادامه پیداکنه  از فردای عروسی تا روزآخرعمر غمه

چرا با دختری که ازش خوششون نمیاد ازدواج میکنن؟😑

۸۰ درصد زن هایی که مبتلا به ایدز هستن شوهرشون بهشون انتقال داده. یادتون نره چکاب های سالیانه رو انجام بدید، خطر مرگ دارن یه سری از بیماری های جن.سی😔                       درخواست دوستی قبول نمیشه.        وقتی یه مرد سیاست به کار میبره میگن "باهوشه"،همون سیاست رو یه زن به کار ببره میگن "حیله گره"...                          وقتی یه مرد سر و صدا راه میندازه میگن"دمش گرم" ولی یه زن  همون کار رو بکنه میگن "سلیطست"...      وقتی یه مرد رابطه برقرار میکنه میگن "مرده دیگه" ولی اگه یه زن رابطه داشته باشه میگن"هرزست"...