2777
2789
عنوان

با تجربه ها بیاین

125 بازدید | 15 پست

دوستان من چند سال قسمتم شده برم زیارت، با کلی سختی و .....

الان موعد عادت ماهیانه ام هست و خیلی اعصابم خورده ، دلم میخواد وقتی برم نماز بخونم و زیارت کنم ، به نظرتون قرص ال دی بخورم ؟ امروز یدونه خوردم همش حالت تهوع دارم اصلا بهم نمی سازه و خیلی اذیت میشم ولی از طرفی این زیارت خیلیییی برام مهمه خیلی زیاد 

شما بگید چیگارکنم از طرفی مجبورم ۹ تا ۱۰ روز قرص بخورم که پری نشم حیف نیست بعد سالها میخوام برم ک پری باشم😓😔

قبلش ویتامین ب ۶ بخور حالت تهوت از بین میره 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

پس شما هم میگی قرص و بخورم ؟ قرص ضد تهوع دارم 

خوب عزیزم اگه واقعا این زیارت اینقدر مهمه و حیف که از دستش بدی بخور 

ره‌حمت له دل نماوه   چاو رهه‌ش ✨️دختری از تبار زاگرس 💫دوست عزیزم الان که امضای منو باز کردی لطفا یه صلوات برای سلامتی و ظهور آقا امام زمان (عج) بفرست ❤🌱 

من سفر کربلا روز اول پریود شدم. آخرین شب 10 ساعت قبل از برگشت پاک شدم. و زیارت کردم. همه جا جز اطراف ضریح امام و مسجد سهله نباید میرفتم. بقیه جاها آزاد بودم . راضی بودم. بهرحال اونم حکمتی داره. اولش ناراحت شدم و گذاشتم به حساب نالایق خودم. اما بعد پذیرفتم. هر چه از دوست رسد نیکوست. شاید بگم آون شب آخر و فقط آون چند ساعت زیارت کردم از دم ضربح. اما لطفش هنوز برام تازگی داره. قرص نخور به نظرم. بپذیر. انفاقا اینجو از فاصله بیشتر تمرکز داری روی زیارت تا وسط جمعیت و حواشی

من سفر کربلا روز اول پریود شدم. آخرین شب 10 ساعت قبل از برگشت پاک شدم. و زیارت کردم. همه جا جز اطراف ...

اخه قربونت بشم من میخوام اونجا یه دعای مخصوص بخونم که نمازم داره و خیلی برام مهمه کلی خودم و به این در اون در زدم که برم خیلی سختی کشیدم و یکی از هدف هام برای زیارت اینه که اونجا اینو بخونم مطمئنم اگه نخونم کلا اعصابم بهم میریزه  بعد من دیگه تا موقع برگشتم پری هستم اینجوری هیچ کاری نمیتونم بکنم😓

اخه قربونت بشم من میخوام اونجا یه دعای مخصوص بخونم که نمازم داره و خیلی برام مهمه کلی خودم و به این ...

نمیدونم. من میپذیدم. تصورم اینه که ماها کلی نقشه داریم. اما نقشه و برنامه خدا جور دیگه میشه، بهتره بهش تن بدیم

عزیزم میشه درخواست دوستیمو قبول کنی 

اگ سوالی داشتین یا تگم کردین گاهی اوقات ممکنه یه چصه طول بکشه تا جواب بدم چون بعضا ممکنه هر پنجشنبه ب کاربریم سر بزنم و بابت این موضوع پیشاپیش عذرخواهی میکنم