2777
2789
عنوان

😔😔کاش حکمت اتفاقای زندگیمون یه روز میفهمیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5462 بازدید | 81 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تو ازش جداشدی و دلت گرفته  من کنارشم و دلم گرفته  بعضی از ماها قرار نیست زنگ خوشبختی رو ...

دقیقا مثل من

همیشه میخواستم شوهرم بهترین دوست وهمدمم باشه اما الان شده بدترین دشمنو و سوهان جونم شده😔

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹

ابدا پیام نده که جز کوچیک کردن خودت چیزی عایدت نمیشه به تهش فکر کن مثلا پیام بدی که چی بشه به یه ادم اشتباه و بیخود برگردی 

تحمل کن میگذره سخت یا اسون میگذره و یادت میره 

🌱🌱خدایا صبرمو زیاد کن تا هیچ وقت سر بچه هام داد نزنم و خییییلی صبور بشم خدایا بچه هامو همسرمو به خودت سپردم مراقبشون باش ❤❤�اگه امضامو خوندی یه صلوات برام بفرست دوست گلم 🍃🌹🌹🌹🌹
دقیقا مثل من همیشه میخواستم شوهرم بهترین دوست وهمدمم باشه اما الان شده بدترین دشمنو و سوهان جونم شد ...

من واسم عجیبه چرا تو همه ادیان میگن ازدواج باعث آرامشه؟ ولی من برعکسش رو میبینم خیلیا که متاهلن ناراحتم این کجاش ارامشه ؟ 

علت جدایی تون چی بود عزیزم

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃
بله عزیزم چند روز پیش جدا شدیم 😔😔 عقد بودیم قرار بود قبل عید عروسیمون باشه 😭

خدا چیزی رو دیده که تو ندیدی

امیدوارم آدم بهتری بیاد سر راهت

بشه جبران تمام غصه هایی ک خوردی

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو