2777
2789
عنوان

😔😔کاش حکمت اتفاقای زندگیمون یه روز میفهمیدیم

| مشاهده متن کامل بحث + 5462 بازدید | 81 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من واسم عجیبه چرا تو همه ادیان میگن ازدواج باعث آرامشه؟ ولی من برعکسش رو میبینم خیلیا که متاهلن نارا ...

واقعا منم میخواستم باازدواج حالم بهتر شه اما داغونتر شدم

منکه از شوهرم نمیگذرم بخاطر ظلمی که بهم کرد. واسه هیچکدوم ازاخلاقای گندش شاکی نمیشدم اما خیانتش بدجور داِغونم کرد اصلا دیگه حسی ندارم به زندگی هروزم غم غصه حسرت بغض

اگه شرق تهران هستی از بابام خرید کن لطفا دستفروشه و لیف میفروشه.. خیر ببینی الهی🤲.. ختم انعام. ختم قرآن. ختم صلوات و فاتحه هم برای امواتتون انجام میدم اگه قابل باشم🌹
خودت میگی که حکمتشو نمیدونی شاید این آقا شخص مناسبی برای ادامه زندگیت نیست پس خوشحال باش از رفتنش

اره خودمم میدونم ادم زندگیم نبود ولی دلم اینو نمیفهمه😭😭شاید بخاطر اینه تازه چندروز گذشته از طلاق 

کاش اونم منو دوست داشت😔😔

بخاطر همین پیام ندادم اومدم اینجا یکم حرف بزنم شاید سبک شدم 😔

نه نهایت بهش بگو سلام خوبی من ک خیلی خوبم بدون تو

قدی باش حتی ب ظاهر

کاربرخانم هستم برای دردودل و مشورت اینجام[شروع رژیم:۱۲مهر تا ۲۶ اسفند ]الهی به امید تو
من واسم عجیبه چرا تو همه ادیان میگن ازدواج باعث آرامشه؟ ولی من برعکسش رو میبینم خیلیا که متاهلن نارا ...

انتخاب اشتباه دلیل شه. ما آدما فکر میکنیم یه چیزی رو درست انتخاب میکنیم ولی در اصل ته اش متوجه میشیم انتخاب مون غلط بوده اگر درست انتخاب می کردیم که قطعاً باید در آرامش می بودیم نه توی سختی. بعضی ها هستن که یه سری معیارها و ملاک هایی دارن که حقیقتاً باید گفت ازش نمیشه آرامش رو توی زندگی دریافت کرد یکیش مثلاً پول یا قیافه . خیلی مهمه که چطور آدم یه نفر رو برای یک عمر زندگی انتخاب کنه منحصرا انتخاب پولو قیافه به شبی و تبی بنده.

زندگی یه جاهایی سخته یه جاهاییش آسون توی آسوناش بیخیال سختاش نشو و واسش برنامه داشته باش و توی سختاش واسه آسون شدن و خوب کردن حالت تلاش کن. هر دوش میگذرن. زندگی همینه یه سفره باید از مسیر لذت ببری نه اینکه به فکر رسیدن به مقصد باشی. توی مقصد فقط باید از قطار زندگی بری پایین و سفر تمومه. یادت باشه زندگی چه خوب چه بد اونی که بتونه طعم زندگیشو تا پایان سفر شیرین نگه داره برنده اس و تنها کسی که میتونی این شیرینی رو تا پایان برات حفظ کنه خودتی و بس.نه مادرو خواهرو بستگانو حتی همسرت. چایی نبات زندگی خودت باش😊🙃

شاغلی؟ یه جوری خودتو مشغول کن اطراف ما خانمهایی که جدا شدن اولش همینجوری بودن ولی چند ماه که گذشت زندگی شون عادی شد حتی ادمهای موفقی هم شدن مامانم میگه چند نفر رو میشناسم که اوایل افسرده بودن ولی بعد یه مدت تو عروسی ها اینقدر  شاد و شنگول  و خوشگل مشگل شده بودن بعضیا دوباره ازدواج کردن حتی شاغل شدن

عزیزم خدا به دلت آرامش بده منم اینرواز حال خوشی ندارم کاش اگه قرار بود یروزی اینجوری بهم خیانت کنه ...

ممنون عزیزم ان شاالله 

ان شاالله حال دلت همیشه خوش باشه مشکلتم حل شه

😔😔کاش ادمای خیانتکار بفهمن با اینکارشون چه ضربه ای به طرف مقابلشون میزنن 

تو ازش جداشدی و دلت گرفته  من کنارشم و دلم گرفته  بعضی از ماها قرار نیست زنگ خوشبختی رو ...

نگو اینجوری عزیزم 😔

ان شاالله روزای خوب ما هم میرسه 

ان شاالله حال دل شمام بزودی خوب میشه عزیزم 

دقیقا مثل من همیشه میخواستم شوهرم بهترین دوست وهمدمم باشه اما الان شده بدترین دشمنو و سوهان جونم شد ...

اخی عزیزم 

ان شاالله روزای خوبتون به زچدی میرسه و حال دلتون همیشه خوش میشه شوهرتونم سر عقل میاد 

ابدا پیام نده که جز کوچیک کردن خودت چیزی عایدت نمیشه به تهش فکر کن مثلا پیام بدی که چی بشه به یه ادم ...

اره واسه همین پیام ندادم 😣😣

اره میدونم میگذره خداکنه زودتر بگذره 😔