2777
2789
عنوان

دیگه خونه خالم نرم؟؟

214 بازدید | 4 پست

من تو شهر مادرم هستم ولی مادرم شهر دیگه زندگی میکنه گاهی که دلتنگ میشم میرم خونه خالم. امروز عصرم رفتیم شوهرم رفت سالن که بعد بیاد دنبالمون اما خالم شام تدارک دید منم تو خرفام گفتم ب شوهر خالم که تازه انژیو کرده که گوشت قرمز نخوره اونم شب شام هم ابگوشت بود. هر چی هم ب شوهرم گفتم پاشو بریم خونه دیگه موندگار شدیم اما شوهرخالم خیلی ناراحت بود نمیدونم واقعا ب خاطر حرف من یا موندنمون! بچه هامم که همین دیروز کباب و جگر خوردن طبق معمول که ی جا میرن مث گشنه ها ابروی ادمو میبرن. خلاصه شوهرخالم که همیشه ما رو میرسوند الکی گف ماشینم خرابه در حالیکه قبلش با ماشین بیرون بود. خیلی ناراحتم که موندیم کاش حرف نزده بودم اصن نرفته بودم. فردا زنگ بزنم خالم بگم عمو ناراحت شده از حرفم!!! یا دیگه نرم؟؟ حتی شوهرمم فهمید شوهرخالم ناراحت بوده. 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

به خاطر یک ناراحتی ای که دلیلشو نمیدونی که آدم قطع ارتباط نمی کنه از خالت بپرس

اگر فکر کنم بحث کردن با یک کاربر به جایی نمی‌رسه جواب نمی‌دم. بنابراین این جواب ندادن رو کم آوردن درنظر نگیر دوست عزیز. تا زمانی که حرفات عاقلانه باشه به نظرم لایق گفتگو هستی. هرجا هم فکر کردی من دارم اشتباه حرف میزنم با دلایل منطقی من رو مجاب کن. من با کمال میل عذرخواهی می کنم. با کاربرای کم سنی که خودشون رو عقل کل میدونن که کلا بحث نمیکنم چون همین نشونه ی بی عقلی شونه.