2777
2789
عنوان

ویولن یا پیانو؟

279 بازدید | 8 پست

میگن ویولن خیلی سخته ، گردن درد و کمر درد میگیری اوایل هم واقعا صداش گوش خراشه وقتی اشتباه میزنی ولی بازم خیلی دوسش دارم 

از پیانو هم خوشم میاد ولی نه به اندازه ویولن ، میترسم برم ویولن با سختیش جا بزنم 😂

🎀✨

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

هیچ کدام یا هردو

متاسفانه مشکلی که خیلی به خاطرش حرص میخورم اینه ، این همه ساز در سبک های مختلف وجود داره

که با تحقیق میفهمید چه دنیای بزرگیه اینقدر تنوع ساز ها بالاست که آدم گیج میشه 

ولی حیف که مردم فقط پیانو و ویالون رو میشناسن 

بعد یه مدتم میزارنش کنار 

چون آرمانی به قضیه نگاه میکنن 

توصیه میکنم اول با همه ساز ها در همه زمینه های کلاسیک و سنتی ایرانی آشنا بشید و تکنوازی هاشون رو گوش کنید اون وقت واقعا بیاین بهم بگین که هنوزم به پیانو و ویالون فکر میکنید یا نه

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
هیچ کدام یا هردو متاسفانه مشکلی که خیلی به خاطرش حرص میخورم اینه ، این همه ساز در سبک های مختلف وجو ...

من به خیلی سازای دیگه هم فکر کردم ، ویدئو هاشم دیدم ولی خب علاقم به این دوتا از همه بیشتر بوده ، اینکه من این دوتا رو دوست دارم دلیل بر نداشتن آشنایی و شناخت من با بقیه سازا که نمیشه ، من از بین ده ها ساز این دوتا رو از همه بیشتر دوست داشتم😂

🎀✨
من به خیلی سازای دیگه هم فکر کردم ، ویدئو هاشم دیدم ولی خب علاقم به این دوتا از همه بیشتر بوده ، این ...

سپاس استاد😂

حالا که اطلاعات داری باید بگم صدای ویلون چون آرشه ایه خیلی قیژ قیژ داره ، باید اعصابشو داشته باشی ولی زیباست واقعا ، اگر امکانشو داری میتونی به ویولا و ویولنسل هم فکر کنی قشنگن واقعا 

خوبیه ویولن اینه که حملش راحته 

هردوشونمم سخت هستن 

پیانوعم که ماشالا قیمتش سر به فلک کشیده

ارادتمند شما : کراش همه نی نی سایتیااا هستممم😎😂😌💕     کاربری تو دل برو ، جذاب و بی حاشیه 😏😂🥲سر دسته کمپین : #نه_به_حس_ششم ⚘شاید بهش اعتقاد داشته باشم ولی هیچ وقت توی نی نی سایت قبولش ندارم و هر کس که ادعا میکنه حس ششم داره فقط میخواد با روح و روان شما بازی کنه.......اینجام که شاید بتونم با حرفام به کسی کمک کنم و گرنه نی نی سایت هیچ سودی برام نداره😂💔 مشتاق شنیدن تجربیات و اتفاقات آموزنده🌻 
سپاس استاد😂 حالا که اطلاعات داری باید بگم صدای ویلون چون آرشه ایه خیلی قیژ قیژ داره ، باید اعصابشو ...

مرسی از اطلاعاتت ، امروز رفتم دیج،ی کالا دیدم باید کلیمو برای پیانو بفروشم😑😂

🎀✨
مرسی از اطلاعاتت ، امروز رفتم دیج،ی کالا دیدم باید کلیمو برای پیانو بفروشم😑😂

همون ویولن برو خیال خودتو راحت کن 😂😂😂

کمانچه و قیچکم باهاش تو یه خانواده هستن منتها سنتی ان