2777
2789
عنوان

همه مادرشوهرا همینجورین؟؟؟🥺😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 45 پست
ناراحت شدن نداره  حتما نمیدونه ک تعارف کنه یا نتونسته  من مادر شوهرم ماهه ماه

اتفاقا خیلی این چیزها را بلده اگه دخترا خودش بودن یا نوه هایش خودشو می‌کشت یا اونا کاری داشته باشن ده بار میاد تو خونه ما تا بخوام آماده بشم برم پیششون از وقتی جاری دار شدم اینطوری شده آخه جاریم برادرزادشه

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
اتفاقا شام درست کرده بود براهمین ناراحت شدم چون خودم همیشه اینکارو میکنم اگه نه آدم از کسی که براش ک ...

پس زورش اومده...

بارها مادر شوهرم ترشی درست میکرده ..ترشیاش خیلی خوشمزان..دلم میخاست بگه این یه شیشه واسه تو...تو این ۱۱سال نگفت ک نگفت... 

❤️همسر و دو فرشته ی زیبایم بودنتان ابدی❤️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خب شاید آمادگیشو نداشته واقعا یا ذاتا مهمون نواز نیست بالاخره برای مامان شماهم ممکنه پیش بیاد که ن ...

دعوت چیه عزیزم تو یه خونه تیم و این حرفا رو باهم تا حالا نداشتیم جدیدا خیلی داره اذیتم میکنه نمیدونم کی بهش خط میده

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍

مامانت نیستا مادرشوهرته!مادرشوهر واقعی بود با وجود شاغل بودنت هرروز چتر میشد خونه ت قدر میدونستی!

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
چرا انقد توقع دارید یکی از دوستای منم مثلِ شما شاغله و از مادرشوهرش همچین توقعی داره ک بهش گفتم تو ...

اخه من هرروز سرکار نمیرم هفته ای دوسه روز و روزهایی که هستم همیشه من براشون غذا میبرم از نظر مالی هم همیشه هواشونو دارم البته حلالشون باشه 

خب مثل خودشون رفتار کن که بعدا ناراحت نشی توام برا اونا نبر

همیشه میگم اما آخرش دلم نمیاد چی بگم والا 

نتیجه ۶سال تاهل من فقط این بوده که فاصله ها و باید با خانواده شوهر رعایت کرد.صمیمی شدن .خوش خدمتی.گزارش جزئیات زندگیت.باهم زندگی کردن. اشتباه محضه.اکه زندگی اروم و بی تنش میخوای دوری و دوستی

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌
با این فکرا خودتو اذیت نکن  یعنی اگه مادرت همینجوری میگفت تو میگفتی شام بیا اینجا؟

صد در صد