2777
2789
عنوان

همه مادرشوهرا همینجورین؟؟؟🥺😞

| مشاهده متن کامل بحث + 1103 بازدید | 45 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چرا انقد توقع دارید

یکی از دوستای منم مثلِ شما شاغله و از مادرشوهرش همچین توقعی داره ک بهش گفتم تو کار میکنی و پولش میره تو جیب خودت اونوقت از پیرزن بنده خدا انتظار داری تامین کنه غذاتو

خدا عشق و نور و زیباییست 🖤 ای عشق مرا دریاب🖤 رفیق اگر دلت خواست برادرِ پرکشیدم رو مهمونِ صلواتت کن🖤🖤🖤

مامانم منم با مامانه بابام خوبه

اون هی رو اعصاب مادر من راه میره بین این همه عروس با مامان من چپ افتادس😒😒😒😒😒😒

‹الہی؛گرتوهمراهم‌نباشی‌وایِ‌من🕊›‌^یه صلوات برام بفرست مهربون🤩😍🤭
تو یه حیاطیم

نه اتفاقا سعی میکنم بیشتر دهنده باشم تا گیرنده ولی از اونجایی که خودم همیشه غذا که میپزم براشون میبرم و قبلش بهش میگم درست نکن من درست میکنم خوب تو چنین موقعیتی طبیعیه انتظار داشته باشم 

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍
نه اتفاقا سعی میکنم بیشتر دهنده باشم تا گیرنده ولی از اونجایی که خودم همیشه غذا که میپزم براشون میبر ...

خب مثل خودشون رفتار کن که بعدا ناراحت نشی توام برا اونا نبر

ساکت در پیله خویش ، به فکر پروانه شدن ✨✨🦋

اوه مامان من آب دستم نمیده از مادرشوهر چ انتطاری داری؟ خب اگه فکر میکنی چون تو کردی اینم باید هواتو داشته باشه نکن اینکارو تا توقع برات ایجاد نشه

خداوند پیشاپیش من در حرکت است 👌💗✋✌🙏🤛🤜
رییییییییییییییییییییییییییییییییدم دهن هرچی مادرشوهره ریدممممم ینی

خیلی دل پری داریا

چشم خود بستم که دیگر چشم مستش ننگرم ناگهان دل داد زد دیوانه من میبینمش.             درخواست دوستی⛔         

اگه بخشی از حقوقتون رو به مادرشوهر میدیدحق دارین

اما اگه برای پیشرفت خودت و همسرت سرکار میری و خرجی برای ایشون نمیکنید توقع نا به جایی داری  

سعی کن غذا بیشتر درست کنی مثلا امروز غذا درست کنی برای فردا هم بمونه فردا دیگه نیاز نباشه آشپزی کنی

یا غذاهای فوری رو یادداشت کن درست کن 

شاید خودشم خسته باشه..شام نداشته باشه.. حالا مادر من همیشه واسه زنداداشم غذا میفرسته...

اتفاقا شام درست کرده بود براهمین ناراحت شدم چون خودم همیشه اینکارو میکنم اگه نه آدم از کسی که براش کاری نکنه انتظاری هم نداره

این نی نی سایت ما دوتا خواهره پریا و پرستو پریا مجرد و پرستو متاهله و یه بچه داره ولی ما هنوزم مثل دوتا دوست و همبازی بچگی با همیم،😍😍😍