2777
2789
اگه بهت بگم برام گریه میکنی

چند سالته 

یه روزی خدا دری رو به روت باز میکنه که جبران تمام درهای بسته‌ی زندگیت خواهد بود تو فقط به خدا اعتماد کن و بگو ❤️خدایا شکرت❤️
امیدوارم قضیه ای که الان باعث ناراحتیته،عشق و عاشقی نباشه😐

عاشق شدم  بهم رسیدیم   از یه جایی ب بعد اخللقش بد شده صب تا شب تنهام شبم اکثرا بحث  محبتم صفر  با اینکه سه سال تموم ب بابام التماس کرد ک بهم برسیم تیکه های مامانشم ک ب کناز از اونورم خونواده خودم بابام ک معتاده  بعدم راه برگشتی ندارم  دوسشم دارم نمیتونم دلم بکنم نمیگم دوسم نداره ولی اینجوری سخته الانم مریودیم عقب افتاده نمیدونم حاملم یا ن

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از هر پنج روز گریه یه روز شاید خوب باشه همشم تنهام از کار اومده یحموم یه شام دوباره میره بیرون مسافرت ۰ محبت ۰ تولد و اینام ک هیچی کلا هیچی ب هیچی خجالتیم هس هیجا بام نمیاد

از هر پنج روز گریه یه روز شاید خوب باشه همشم تنهام از کار اومده یحموم یه شام دوباره میره بیرون مسافر ...

بخام بگم خیلیه دسم روم بلند کرده  یه بارم تریاک دیدم تو جیبش  ک گف مال دوستمه ازش گرفتم ک نکنه  بعدم انداخت سطل زباله

عاشق شدم  بهم رسیدیم   از یه جایی ب بعد اخللقش بد شده صب تا شب تنهام شبم اکثرا بحث  م ...

فکر میکنی برگردی زندگی گل و بلبله 

نه والا مصیبت دوبرابر میشه 

سعی کن مشکل زندگیتو پیدا کنی،که چرا اینجوری شد .اونو حل کنی 

خوب شد زمان مختار فضای مجازی نبود وگرنه دار و دسته اوباش کوفه هشتگ میزدن:نه به اعدام شمر_نه به اعدام عمر بن سعد_نه به اعدام حرمله.🙌 (شهید آرمان و شهید عجمیان نحوه شهادتتان تا مغز استخوانم را سوزاند😓)

فقط یه بار زده وو گوشم   دس روم بلند کردم همین یه بار بود ولی اخلاق نداره دس خودشم نی محیط خونوادشون همش  دعوا بوده از بچگیش مثلا خواب بوده با داد و بیداد پدر و مادرش از خواب میپریده میدیده  دارن کتک کاری میکنن