2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

کدوم ویروس؟؟؟؟

من شنیدم فقط باز کرونا زیاد شده و علائم اولیش اسهال استفراغه

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

کدوم ویروس؟؟؟؟ من شنیدم فقط باز کرونا زیاد شده و علائم اولیش اسهال استفراغه

بله این درسته

اول تو بچه ها زیاد شد به حدی که بیمارستان کودک تو شهر ماظرفیت دیگه نداشت بچم دو هفته اسهال شدید با استفراغ و تب شد بستری شد خوب شد دوباره عود کرد بدتر شد دوباره بستری پیر شدم تا خوب شد بمیرم براش الهی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
بله این درسته اول تو بچه ها زیاد شد به حدی که بیمارستان کودک تو شهر ماظرفیت دیگه نداشت بچم دو هفته ...

خانواده شوهر و خود شوهر خیر ندیدم رعایت نمیکنن اخر میترسم بچم مریض بشه

خدا الهی ازشون نگذره

لطفا ی صلوات یا حمد برای برآورده شدن حاجتم مهمونم کن🥲ممنونم دوست خوبم❤️دخترم تمام زندگیم🤗 ممنون میشم هم نظر نیستی ریپ نزنی 🥰

خانواده شوهر و خود شوهر خیر ندیدم رعایت نمیکنن اخر میترسم بچم مریض بشه خدا الهی ازشون نگذره

خیییلی مریضی بدیه به راحتی درمان نمیشه طول میکشه بچه زجر میکشه ذره ذره اب شدم تا خوب شد دو روز خوب میشن دوباره با شدت بدتر حالشون بد میشه اسهاله خیلی بده طول میکشه تا خوب شه اببدن بچه خشک میشع من بچم ۸ ماهه بود تروخدا مواظب بچت باش که هیچ وقت این ویروس کوفتیو تجربه نکنی

خواهشا افراد زیر بیست سال ریپ نزنن و با من بحث نکنن چون عادت ندارم با کوچیکتر از خودم درباره مشکلی همکلام و همصحبت شم نظر خودمه به کسی هم مربوط نیس تمام😑
خیییلی مریضی بدیه به راحتی درمان نمیشه طول میکشه بچه زجر میکشه ذره ذره اب شدم تا خوب شد دو روز خوب م ...

الهی ک خدا کمکت کنه خیلی ناراحت شدم

دعا کن برام همه جوره دارم زجر میکشم تو این خانواده

در ضمن بشدددت مسری و قابل انتقاله 

بچم در عرض ۵ دقیقه یا شایدم کمتر از دوتا بچه دیگع گرفت