2777
2789

یازده روزه پریودم الان چهار روزه تموم شده اما هنوزززز لکه میبینم. امروز رفتم دکتر خدا لعنت کنه دکترا رو. اصلا نمیگه چیه چیکار کنی نکنی. یه بسته ده تایی ماجسترول نوشته 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید ازمایش بدی اگه ادامه دار باشه

چه آزمایشی؟ ماه قبل دادم تنبلی تخمدان دارم دکار متفورمین نوشت نتونستم تحملش کنم نخوردم حالا این مجسترول رو نوشته اصلا نمیدونه برای چیه. بعضیا میگن چاق میکنه و ..

چه آزمایشی؟ ماه قبل دادم تنبلی تخمدان دارم دکار متفورمین نوشت نتونستم تحملش کنم نخوردم حالا این مجست ...

همون تنبلی تخمدان رو باید درمان کنی با ورزش و کاهش وزن و تغذیه خوب

همون تنبلی تخمدان رو باید درمان کنی با ورزش و کاهش وزن و تغذیه خوب

اتفاقا سه ماهه دارم همین کارا رو میکنم. دو ماه قبلی عالی بودم سرموقع پریود شدم و سرموقع پاک شدم. این ماه دوباره اینجوری افتادم به لکه بینی قبل و بعدش. سه ماهه لب به شیرینی نزدم یعنی هلاک یه دونه بستنی ام. هر روزم ورزش میکنم شبم زود میخوابم. دیشب که دیدم هنوز دارم لک میبینم انقدر گریه کردم که خدا میدونه

طول میکشه

شما تجربه ش رو داشتید؟ به نظرتون این مجسترول رو کلا بگذارم کنار رو همون اصلاح سبک تمرکز کنم؟ خیلی خیلی غمگینم. ازون بدتر از دکترها عصبانی ام. اصلا یه دقیقه گوش نمیده آدم مشکلش رو بگه. حتی یادش رفته سری قبل چیا گفته