2777
2789
عنوان

قبول نشدن پسرم از سنجش کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 11558 بازدید | 123 پست

[QUOTE=244255436]خدا گل پسرتونو حفظ کنه انشالله منم فردا ببرم متخصص بگه چیزی نیست اخه دخترم تا الان مشکل شنوایی نداشت هیچ‌چیش نیست اصلا فکر وخیال نکن من با همین فکرها پیر شدم ۴۰ سالم‌نشده شبیه ۵۰ ساله ها شدم عزیزم بزرگ‌میشن ولی تا اونا بزرگ بشن ما پیر میشیم بستر به خدا هیچ چی نیست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خود مدرسه قبلا از پسرتون سنجش نگرفت؟؟؟من پسرم رو بردم خودشون ازش سنجش گرفتن و بعد زنگ زدن که پسرتون قبول شده و بیاین مدارک بیارین. و پیش ثبت نام انجام بدین ولی سنجش اصلی ۶نوز انجام نداده.این دو تا فرقی با هم دارن؟؟

گفته بودی که چرا محو تماشای منی  **** وآنچنان مات که یکدم مژه برهم نزنی*** مژه برهم نزنم تا که زدستم نرود****ناز چشم تو به قدر مژه برهم زدنی

اینقدر به خودتون استرس ندین که آخرش میشن من یه آدمی که‌مدام استرس دارم ودلشوره ونگران چون اولش مثل شما بودم حالا شدم این بچه ای که کامل حرف میزنه بلده حتی تا ۱۰ بشمره یه شعر کوتاه میخونه رنگها رو تقریبا تشخیص میده مداد دستش میگیره خط میکشه این بچه سالمه وهرگز رد نمیشه اونایی هم که رد شدن یا از شلوغی مرکز وکم توجهی پرسنل بوده یا بچه همکاری نکرده  تمام

مشکل نداره فقط تمرکزش پایینه

پس نزار بره مدرسه  استثنایی 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
اینقدر به خودتون استرس ندین که آخرش میشن من یه آدمی که‌مدام استرس دارم ودلشوره ونگران چون اولش مثل ش ...

بله شب قصه براش میخون مفردا قصرو تعریف میکنه برام 

فقط تو رنگا مشکل داره خیلی کار کردم باهاش ولی یاد نمیگیره 

به دکتر میگم برادمادرت چیت میشه یادش میره بگه داییه

دکتر میگه منم الان اونارو یاد نگرفتم به اون چیزا توجه نکن فقط باهاش بازی کن

پس نزار بره مدرسه  استثنایی

پس چکار کنم 

اکثر بچه های اطرافیان ازشون دست چپ و راست و میپرسم نمی تونن بگن یا بعضی حرکات و انجام بدن 

همش میگم یعنی بخاطر رنگاس

اخه خوابشم خوب نبود

پس چکار کنم  اکثر بچه های اطرافیان ازشون دست چپ و راست و میپرسم نمی تونن بگن یا بعضی حرکات و ا ...

عزیزم بهش کمک کن کلاس های خلاقیت و آموزش ببر پسر دختر عموی شوهرم یجوری بود لکنت زبان داشت حرکات دستش شبیه استثنایی ها بود خیلی اینور و اونور بردش خوب شد همین الآنم بچه تو ببر آموزش و پرورش بگو استثنایی نیست 

عضویتم به ۹۶ برمیگرده 😍😍😍۱ : ((دخترم نترس شوهر برات هست تو فقط زرنگ باش و با اعتماد بنفس ۲: عزیزم رمز موفقیت شما شوهر نیست اونیکه تو را به کمال می‌رسونه شوهر نیست وجود  خودت هست شوهر به شریک و یه همدم هست   ۳: کارت طلایی نی نی سایت طلاق نست🤔🤔🤔 طلاق آخرین راهه که همیشه براش وقت هست۴ :تصمیم گرفتی توافقی جدا بشی بچه ها چی؟؟؟؟ اونا هم تصمیم گرفتن نطرشون مهم بود برات ؟؟؟؟ ۵: اون چیزهایی را شما ندارید من پزوشو نمی‌دم عادت دارم از داشته هام میگم هیچ  ادعایی هم ندارم من از نداشته هام فاکتور میگیرم تا حال دلم بد نشه ۶: زنان سختی کشیده زنان قوی هستن که یاد گرفتن بجنگند و  خودشون از پس همه ی مشکلات شون بربیاند اما همه فکر میکنن خوش شانس هستن  )).
عزیزم بهش کمک کن کلاس های خلاقیت و آموزش ببر پسر دختر عموی شوهرم یجوری بود لکنت زبان داشت حرکات دستش ...

همون تو فکرش هستم ببرم اموزش پرورش بگم چرا ردش کردن خودمو بزنم بسر

همون تو فکرش هستم ببرم اموزش پرورش بگم چرا ردش کردن خودمو بزنم بسر

اره عزیزم آموزش و پرورش و مطمعنم مشکلی نیست میبریش مدرسه ی عادی اما خب روش کار کن حتما و حتما  ببرش کلاس نقاشی و فن بیان 

لایک به امضات👌

😘

در گاوبازی جایزه نفر اول به کسی تعلق میگیره که نسبت به حملات گاو بهترین جاخالی را داده ،نه به کسی که با گاو درگیر شده،در زندگی هم وقتی گاوی به سمتتون میاد حتما کنار بکشید .!😏درگیری با گاوهای زندگی بی فایده است.

سلام امروز پسرمو بردم سنجش خداروشکر قبول شد 

یک ماه باهاش همه جوره کار کردم همه چیز بلد بود 

فقط تو این یک ماه دقیق شدم به رفتاراش احساس میکنم بیش فعاله به خاطر همین مدرسه نمیخام امسال بزارم بره یک سال میخام هم باهاش بازی کنم هم درمانش تا سال بعد راحت تر بتونه مدرسه بره