2777
2789
عنوان

قبول نشدن پسرم از سنجش کلاس اول

| مشاهده متن کامل بحث + 11555 بازدید | 123 پست
سلام امروز پسرمو بردم سنجش خداروشکر قبول شد  یک ماه باهاش همه جوره کار کردم همه چیز بلد بود&nb ...

سلام عزیزم سوالهای دفعه دوم مثله بار اول بود؟ چیا پرسبدن؟ دختر منم مرحله اول رد شده😭

زندگی را باید زندگی کرد آنطور که دلت می گوید  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیا ازش پرسیدن عزیزم؟ پسر منم باید بره

والا مامانا که نمیذاشتن برن داخل از خودشم پرسیدم گفت نمیدونم فقط یک لحظه در باز شد داشت بهش میگفت لی لی برو 

چیا ازش پرسیدن عزیزم؟ پسر منم باید بره

اسم خودش و پدر مادر و چند تا خواهر برادر داره اینا هم از پشت در شنیدم ولی سوال هوش نمیدونم چیا پرسیدن که رد کردن 

والا مامانا که نمیذاشتن برن داخل از خودشم پرسیدم گفت نمیدونم فقط یک لحظه در باز شد داشت بهش میگفت لی ...

پسر من لی لی بلد نیست😐

عزیزم انشالله دفعه بعدی حتما قبول میشه.

لطفا درخواست دوستی ندید. اگه کار مهمی دارید ریپلای کنید
پسر من لی لی بلد نیست😐 عزیزم انشالله دفعه بعدی حتما قبول میشه.

انشاله دعا کنید. خانمی که اونجا تست میگرفت گفت کتاب همه میتونن زرنگ باشن از دکتر تبریزیان بخر باهاش کار کن تا زمان تست بعدی 

انشاله دعا کنید. خانمی که اونجا تست میگرفت گفت کتاب همه میتونن زرنگ باشن از دکتر تبریزیان بخر باهاش ...

عه مرسی که گفتی عزیزم. پس منم بخرم باهاش کار‌کنم.

هوشش خوبه ولی حرکتی ضعف داره. مثل کفش درآوردن و زیپ بستن و لی لی و..

عه مرسی که گفتی عزیزم. پس منم بخرم باهاش کار‌کنم. هوشش خوبه ولی حرکتی ضعف داره. مثل کفش درآوردن و ز ...

وااااای دقیقا مثله دختر من. دو جلدم داره فعلا جلد اول بگیرین باهاش کار کنین شباهت ها تفاوت ها ماز سودوکو و... مطالب خوبی داره

عه مرسی که گفتی عزیزم. پس منم بخرم باهاش کار‌کنم. هوشش خوبه ولی حرکتی ضعف داره. مثل کفش درآوردن و ز ...

حالا هر کدوم زودتر رفتیم همدیگرو خبر کنیم

مرسی گلم از دیج ی کالا دیشب پیدا کردم اتفاقا دو جلدشو.

پسر من البته همه رو بلده. حتی فراتر از سنش.

باید از امروز باهاش لی لی و توپ انداختن و ... رو کار کنم بیشتر. چون از اول ضعف داشت تو مهارت های حرکتی، حتی تو راه رفتن خیلی دیر راه افتاد.

مرسی گلم از دیج ی کالا دیشب پیدا کردم اتفاقا دو جلدشو. پسر من البته همه رو بلده. حتی فراتر از سنش. ...

دختر منم دو سال و نیم داشت راه افتاد 

سلام عزیزم شما سنجش تخصصی رفتین؟