2777
2789

سلام به همگی صبحتون بخیر

راستش من واسه پسرم معلم خصوصی گرفتم ،،معلم مدرسه ی خودشه، میاد خونمون و بهش درس میده ، همون اول که قبول کرد بهش گفتم با خانمتون تشریف بیارید خونه ی ما، چون باخودم گفتم نکنه خانمش از اینکه شوهرش تنها بره آموزش خصوصی خونه ی مردم یه وقت ناراحت بشه، اونم قبول کرد و خانمش هم میومد، تازه عروس داماد هم هستن حدود یک دوسالیه که رفتن خونشون، حالا این دفعه که اومدن دیدم یک جعبه شکلات خوشگل اورده بودن حدود ۱۷۰،۱۸۰ اینا قیمتش بود ( بیرون دیدم،) خیلی دلم سوخت گفتم مگه طفلی چقد میگیره که باز اینم آورده، گفتم چرا زحمت کشیدین... خانمش گفت بخاطر این ایام که عیده و اینا قابلی نداره و...

حالا منم میخوام برای عید غدیر یه کادویی بگیرم بدم خانمش، بنظرتون چی بگیرم خوب باشه؟؟؟ فقط نمیخوام شکلات و اینجور چیزا باشه یه چیزی باشه بدردش بخوره...

ممنونم از همگی ببخشید پرحرفی کردم🙏🙏🙏💟💟💟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔

سلام ...ساعت خوشگل بگیر 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دکوری

مثلا گلدون و اینا؟

دیدی آن را که تو خواندی به جهان یارترین.... سینه را ساختی از عشقش سرشارترین ..... آن که میگفت منم بهر تو غمخوارترین .... چه دل آزار ترین شد چه دل آزار ترین...💔
سلام ...ساعت خوشگل بگیر 

ساعت دیواری؟

یه تیکه کوچیک طلا یا پارسیان. البته از جای معتبر. اسی جلسه ای چقدر میگیره بابت کلاس خصوصی؟

جلسه ای ۲۰۰

ممنون عزیزم

ساعت دیواری؟

نه مچی 

ما را از “چوب خدا” ترساندندولی…به “بوسه خدا” امیدوارمان نکردنددر حالیکه خداوند کلامش را با “الرحمن و الرحیم” آغاز می کندبارش بوسه های “بی منت” خداوند را برایتان آرزومندم
نه مچی 

آخه ساعت مچی خوب فکر نکنم زیر یک تومن باشه😰

خواهش. هر چی وسیله بگیری ممکنه به سلیقه شون نباشه. اما طلا همیشه به کارشون میاد

آره اینم هست

مخصوصا که تازه عروسم هست خب همه وسیله هاش نوئه

اره دیگه یا تابلو

مرسی عزیزم از پیشنهادت💖

گل طبیعی هم قشنگه گلدون گل منظورمع