2777
2789
عنوان

تو رو خدا بیاین ای یو ای 😭

391 بازدید | 14 پست

بچها صبح اومدیم مرکز ناباروری برای ای یو ای گفتن بدون نزدیکی نمونه اقا رو بگیرین همسرم که اصلااااا آ ل ت ش شل بود و به هزززار بدبختی و با نزدیکی کلا اندازه ۳ میلی متر اسپرم جمع کردیم الان گفتن بشینین دو ساعت دیگه صداتون میزنیم  اینقدرررر گریه کردم دارم میمیرم این چه شوهری بود خدا بمن داد مگه من چه جنایتی کرده بودم همه بدبختیا من میکشم ده بار سنو گرافی انواع دارو هورمونی برو بیا .... بعد نمیتونه یه ذره اسپرم بده چیکار کنم الان با این یه ذره اصلا امکان بارداری هست ؟

وا بنده خدا استرس داشته...چقدر ادم بدی هستی

بجای اینکه همراه و یار همسرت باشی اینجوری تخریبش میکنی

در ضمن اکر تو قسمتت بارداری باشه با یک اسپرم هم باردار میشی و اگر نباشه با یک لیتر اسپرم هم باردار نمیشی

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

وا بنده خدا استرس داشته...چقدر ادم بدی هستی بجای اینکه همراه و یار همسرت باشی اینجوری تخریبش میکنی

چرا اون همراه و یار من نباشه ، همه بدبختیا من بکشم بعد افا استرس داره خب غلط میکنه استرس داره من پس چی که تمام دکترای عالم باید خوددمو وا کنم جلوشون من ادم نیستم بس قرص و امپول زدمو  سنو دادم و درد کشیدم و سقط کردم من مشاوره نخواستم سوال راجب ای یو ای خواستم بلد نیستی پارازیت نده 

نگران نباش اونجا خب جوش طوری بوده حتما بهش استرس وارد شده.انشالله باردار میشی

نه بابا خیلی هم جوش خوب بود همین دیگه همینجوری مورفولوژیش صفره دیگه با استرس این یه قطره هم داده که کلا منفیه 😭

چرا اون همراه و یار من نباشه ، همه بدبختیا من بکشم بعد افا استرس داره خب غلط میکنه استرس داره من پس ...

با این اعصابت بچه نیار جانم

من ملکه آبی پوش ملکه آرامش، علم، عشق و ثروت کار خود را به خدا واگذار میکنم که او بر احوال بندگان بیناست  ♣♣
نمونه یه ذره هم باشه کافیه.مگه میخوای دوش بگیری باهاش؟

اخه خواهر باید حداقل یه سی سی باشه اندازه دو قطره بود اینکه میچسپه کف همون ظرف نمونه خدا نگذره از شوهرم که اینجوری با روح و روان من بازی کرد جیگر منو خون کرد 

بنظرم حتی اگه یک شیشه کامل اسپرم میداد باز امکانش کم یود مثبت بشی. چرا آی وی اف نمیکنی. وقتی مورفول ...

میگن بچه های ای وی اف تو پونزده شونزده سالگی همه سرطان میگیرن و مشکلاتشون بروز پیدا میکنم  😔 هیچ راهی ندارم خسته شدم 

میگن بچه های ای وی اف تو پونزده شونزده سالگی همه سرطان میگیرن و مشکلاتشون بروز پیدا میکنم  😔 ه ...

بچه های آی وی اف سالمترین بچه هان چون بهترین تخمک و اسپرم برای لقاح انتخاب میشن. و در نهایت حنین با کیفیت بالا انتقال میدن‌.

بچه آی وی افی سالم نباشع هیچ بچه ای سالم نیس

من وی بگم بعد از، سه تا بلرداری، طبیعی که سقط میشدن رفتم ای یو ای  دو بار تمام مراحلو رفتم اومدم راه دور برپ بیا بشین سونو دارو هزینه  درد امپولا  هر دوبار شوهرم نتونسنچت نوک سوزن نمونه بده بر میگشتیم خونه. دکترمیگفت خونه نزدیکی کنید همون روزم نمیتونست نزدیکی دلشته باشه از بس قرص میخورد  سردردو استرس میگرفت  منم چیزی میگفتم  عصبیتر میشد. 😔