بچها صبح اومدیم مرکز ناباروری برای ای یو ای گفتن بدون نزدیکی نمونه اقا رو بگیرین همسرم که اصلااااا آ ل ت ش شل بود و به هزززار بدبختی و با نزدیکی کلا اندازه ۳ میلی متر اسپرم جمع کردیم الان گفتن بشینین دو ساعت دیگه صداتون میزنیم اینقدرررر گریه کردم دارم میمیرم این چه شوهری بود خدا بمن داد مگه من چه جنایتی کرده بودم همه بدبختیا من میکشم ده بار سنو گرافی انواع دارو هورمونی برو بیا .... بعد نمیتونه یه ذره اسپرم بده چیکار کنم الان با این یه ذره اصلا امکان بارداری هست ؟
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
وا بنده خدا استرس داشته...چقدر ادم بدی هستی بجای اینکه همراه و یار همسرت باشی اینجوری تخریبش میکنی
چرا اون همراه و یار من نباشه ، همه بدبختیا من بکشم بعد افا استرس داره خب غلط میکنه استرس داره من پس چی که تمام دکترای عالم باید خوددمو وا کنم جلوشون من ادم نیستم بس قرص و امپول زدمو سنو دادم و درد کشیدم و سقط کردم من مشاوره نخواستم سوال راجب ای یو ای خواستم بلد نیستی پارازیت نده
نمونه یه ذره هم باشه کافیه.مگه میخوای دوش بگیری باهاش؟
اخه خواهر باید حداقل یه سی سی باشه اندازه دو قطره بود اینکه میچسپه کف همون ظرف نمونه خدا نگذره از شوهرم که اینجوری با روح و روان من بازی کرد جیگر منو خون کرد
من وی بگم بعد از، سه تا بلرداری، طبیعی که سقط میشدن رفتم ای یو ای دو بار تمام مراحلو رفتم اومدم راه دور برپ بیا بشین سونو دارو هزینه درد امپولا هر دوبار شوهرم نتونسنچت نوک سوزن نمونه بده بر میگشتیم خونه. دکترمیگفت خونه نزدیکی کنید همون روزم نمیتونست نزدیکی دلشته باشه از بس قرص میخورد سردردو استرس میگرفت منم چیزی میگفتم عصبیتر میشد. 😔