بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش! پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم میخوای شروع کن.
اولین بار که اونو دیدم قلبم تند میزدم میگفت یعنی این میشه عشق منه یعنی به این معتاد میشم یعنی همیشه بهش نگاه میکنم
الانم دوسال که با گوشیم ازدواج کردم چشم حسودا بترکه ایشالا که فقط میخوان بینمون جدایی بندازن🤣🤣🤣🤣🤣🤣
تیکر تولدمه دختر قشنگم عشق من چرا نمیآییم تو دل مامان؟آخه باید حتما شوهرکنم بیای تو دلم؟الان من نصفه شبی شوهر از کجا پیدا کنم آخه زحمت بکش خودت بیا تروخدا مامانت خستس ناسلامتی اراده کرده از تخت پابشه به خاطر تو فقط یه چیزی من میدونم که شوهر چشم رنگی پیدا نمیکنم پس لطفا کن به من بکش من خوشگلم عزیزم تازه بعد از اینکه اومدی تو دلم میخوام واست یه آبجی هم بیارم به به تازه توکه چشات آبی هستش اونم چشاش عسلی طوسی هستش راستی یدونه آبجی به نظرم کمه چه جوره که شمارو سه قلو کنم اولی که تویی دیانا چشات آبیه پوست سفید موهای بور درست مثل من لاغر هم هستی دومی هم آبجیت هست که اسم نداره ولی اونم چشاش سبزه و موهاش بلونده خلاصه این خیلی خوشگله سومی هم اسم نداره فقط موهاش فرفری هستش و تپل چشاشم طوسی عسلی این که خیلی بامزست دوستان واسه دوتا دخترام اسم پیشنهاد بدین😄😄😄ای دلسو خنگ مردم رو خر حساب کردی اونا میدونن که تو مجردی و سه قلو هات ساخته ی ذهنته 🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲🥲
من دنبال کار بودم ایشون آگهی زده بود بهش زنگ زدم و در مورد کار صحبت کردیم من سر اون کار نرفتم ولی باعث آشناییمون شد.بعد از دو سه هفته اومد دیدنم منم با خجالت فراوان قبول کردم و سوار ماشینش و شدم و...
به نظرت باید اولین دیدارم با همسری که پسر عمومه یادم بیاد؟🤣
ولی عمه بزرگم گفت وقتی دو سه ماهه بود حواسمون نبود دست کرده تو دماغت و میخندیده میگفته دماغش بزرگه😐😂😂😂😂
خدایا شارت شیوسه!🙃در هه رو با حوصلت نارم ترین حالت ممکنم👌🏻شارت بشیوه چیست؟یعنی زندگیت مختل بشه،نه آب داشته باشی نه غذا،نه خواب داشته باشی نه بیداری آرام،کاملا لیوه بشی😅♥️خدا کارمو کارمو وه بنده های دَم دِردَه لَچِرِت ننداز🙂😂ای کآربری که قضاوت میکنی و میری تاپیکامو شخم میزنی تو میتونستی یه گوشه ای از زندگیم باشی وای عه دیز😔😂هم اکنون در سراسر لرستان و مشکل کولر ها:پمپ بزه،خو ایسه موتورن روشه کو،بزه دور تند،خاموش که،هوو وراز واتونم،مر کری ها گوم خاموش کو👌🏻😂کسی که د مین سایت دل منن اشکنی فکر میکی سیم مهمی گگه؟🤨چک چنه گپو:سیم عزیزی،نه چن خومی روبه😜دلم از دوریت خِرتپوس شده😔😂تعریف عع وژم نوعه ع ایل لکستان و لرستانم😍😎و در من دختریست که هر روز بیشتر از قبل پرچه شرش می آید😌✌🏻م نزانم چ موشی ولی زانم لیوتم🤗♥️عشق دو پا و هلیکوپتری 😎✌🏻
به نظرت باید اولین دیدارم با همسری که پسر عمومه یادم بیاد؟🤣 ولی عمه بزرگم گفت وقتی دو سه ماهه بود ...
🤦🏻♀️😂 پنهان نمونه منم یکی از خواستگارام پسر عموم بود اومدن بعد گفت که بیاد با من صحبت کنه منم خوشم نمیومد ازش بچگی کلی اذیتش میکردم بهش گفتم یادت بیار اون روز چقدر زدمت پف کرده بودی 🤧😂🤦🏻♀️ خلاصه پروندمش رفت