2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

استاد بصیری میگه خدا مارو نیافریده تو دنیا درد بکشیم از خدا بخواه از هر راهی که خود خدا میدونه کمکت ...

پس چرا اینهمه سختی از شوهر باید بکشیم

هرچی هم دعا میکنیم و از خدا میخوایم آدمش نمیکنه 

توروخدا از استادت بپرس

ادم بدی نیست فقط لجباز خیلی شاید باهام راه بیاد ولی تا حرص نخوردم و اذیت نشم کوتاه نمیاد

باهاش دوستانه حرف بزن و با محبت بهش بگو عزیزم مقابل من نباش و بیا کنارم باش چون نمیخوام باهم بجنگیم و همو دوس داریم و من فلان چیز و فلان چیز رو احتیاج دارم اگر در توانت هست ، برام فراهم کن

پس چرا اینهمه سختی از شوهر باید بکشیم هرچی هم دعا میکنیم و از خدا میخوایم آدمش نمیکنه  توروخد ...

خوب من خودم خیلی باید رو خودم کار کنم گفتم منم مشکل تورو دارم باید باورمونو عوض کنیم  1 هفته شبا قبل خواب بگو خدایا از هر راهی که میدونی  من که نمیدونم خدایا تو چی میدونی به صلاحمه  از هر راهی که خودت میدونی خدایا به دل شوهرم بنداز با  فلان چیز... موافقت کنه   مثلا بگو خدایا  یکاری کن شوهرم راضی بشه مبل بخرم  بعد یک هفته کمک خواستن از خدا   خدا اجابت میکنتت  فقط باید  مثبت فکر کنی  

خیلی سخته بعد 30 سال منفی فکر کردن بخوای   ذهنت رو مثبت  کنی میدونم  منم دارم رو خودم کار میکنم  ولی  دوستام خیلی نتیجه گرفتن   خیلی  یکیشون حقوقش 2 برابر شد ماشین خرید از همین روش شکر گزاری