2821
2789
پس چرا اینهمه سختی از شوهر باید بکشیم هرچی هم دعا میکنیم و از خدا میخوایم آدمش نمیکنه  توروخد ...

خدا میگه بخوانید مرا تا اجابت کنم. خدا خیلی قدددرتمند  بخوای ازش بهت میده فقط مثبت فکر کن  که میشه   باورهامونو باید عوض کنیم  

خوب من خودم خیلی باید رو خودم کار کنم گفتم منم مشکل تورو دارم باید باورمونو عوض کنیم  1 هفته شب ...

میفهمم میگی 

خوب همینه دیگه آخه چرا برا هر یه خواسته کوچیک و ساده باید التماس خدا کنیم تا آقا راضی بشه

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

دقیقا منم به خدا با هات هم دردم کلا  فکرم درگیره    ولی سعی میکنم رو خودم کار کنم خیر ...

الان رفته کربلا ممنوع کرده از در خونه برم بیرون

ازش اجازه گرفتم برم خونه بابام روز عید

میگه من که ممنوع کرده بودم چرا پرسیدی دوباره محرومیت درپیش داری

آخه با این ظالم چه کنم

کاش میمرد و برنمیگشت خونه 

الان رفته کربلا ممنوع کرده از در خونه برم بیرون ازش اجازه گرفتم برم خونه بابام روز عید میگه من که ...

اوا  خدا به حق این اذان  یکاری کنه به حرفات گوش بده بزاره باهاش حرف بزنی و شوهرت گوش بده و اجرا کنه خواسته هاتو ایشالا . ایشالا سوره مزمل و ذاریات و طلاق  الم نشرح   کلا فکنم 20 دقیقه  طول بکشه اگه میتونی 40 روز روزی یبار بخون

من خدایی مزمل میخوندم  نتیجه گرفتم هر 2بار که 40 روز خوندم خدایی  هم شوهررم خیلی خوش برخورد شده بود هم پول میاد تو زندگیت

الان تبلیم میاد وگرنه بازم میخوندم

فوای دل مهربونت انشاءالله الان بعد نمازم میخونم  خدا زندگیتو به کامت کنه عزیزدلک

ایشالا به حق ابروی امام حسین  به حق خدای مهربون حاجت روا بشی به حق اطن ساعت شوهرت همون تو کربلا امام حسین از هر راهی که خدا میدونه  به دلش بندارزه به حرفت گوش بده معجزه بشه برات به ارامش و خوشی برسی ایشالا عزیزدلم